Gigi Becali, „cucerit” de un patron din Liga 1. „Ce, doar eu fac schimbările? El le face după soare”

Stan Filon 03.11.2022, 19:52
Gigi Becali, „cucerit” de un patron din Liga 1. „Ce, doar eu fac schimbările? El le face după soare”

Gigi Becali a făcut declarații de cascadorii râsului, în direct la o televiziune. Nu mai este niciun secret că finanțatorul lui FCSB se implică activ în bunul mers al echipei sale, ba chiar face și echipa de start și schimbările din timpul meciului. A recunoscut-o și el de multe ori, însă acum și-a găsit nașul! Vezi în rândurile de mai jos cine spune Becali că îl întrece la implicarea în echipă!

Gigi Becali, „cucerit” de un patron din Liga 1

Gigi Becali și-a găsit nașul! Latifundiarul din Pipera spune că mai sunt patroni din fotbal care îl depășesc atunci când vine vorba despre implicarea la echipă. Dacă mulți credeau că Gigi Becali este cel care se implică cel mai mult, milionarul spune că există un patron și mai „dedicat” decât el!

„Craiova, ce? Care-i treaba, acolo fac antrenamente la ora 15:00, când e soarele mai arzător. Știu și când apare luna. Acolo, până și temperatura se calculează. Ăla-i mai tare decât mine (n.r. Mihai Rotaru). Face schimbări și în funcție de soare, dar nu zice. Și dacă apune soarele într-un fel, trebuie să calculeze la ce temperatură rezistă. Voi nu știți. Întrebați, n-aveți voi surse să aflați? Noi știm”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali, „cucerit” de un patron din Liga 1
Gigi Becali, „cucerit” de un patron din Liga 1

Victor Pițurcă dă de pământ cu patronii de fotbal din România

Victor Pițurcă îi arată cu degetul pe astfel de patroni și spune că aceștia fac numai rău fotbalului din țara noastră. Chiar dacă a avut contre puternice cu el, Victor Pițurcă spune că îl preferă mai mult pe Mititelu, decât pe Gigi Becali, care este, de fapt, afon la fotbal.

„100% patronii sunt de vină pentru că s-a ajuns la situația asta cu datul afară al antrenorilor. La prima adiere de vânt, patronul dă afară antrenorul. Cu Mititelu și Rotaru nu am avut atât de multe discuții. Dar cu Becali, ce să spun, eu l-am adus în fotbal.

„Becali n-are nici în clin nici în mânecă cu fotbalul”

Mititelu e un om simplu, are sânge de oltean și face prostii și a plătit pentru ele. Eu îl prefer mult mai mult pe el decât pe Gigi Becali sau pe Rotaru, deși s-a comportat cel mai urât. La început Becali se afișa într-un fel, voia să controleze, iar acum toți sunt ascultători și-i ascultă comicăriile și inepțiile după meciuri, el crezând că e specialist! Becali n-are nici în clin nici în mânecă cu fotbalul, el nu știe ce e ăla un sprint de 5 m. Becali face rău jucătorilor!

Jucătorii nu se vor pregăti niciodată bine, că știu cine face echipa și schimbările. Atitudinea lui Becali a fost preluată și de alți patroni. Mititelu, dacă a avut un antrenor mic, pus de el, mai zicea ceva, dar nu se compară cu Becali. Nu vreau să dau în săracul Dică, n-are nicio vină! Vina lui este că a revenit la FCSB! A revenit pe o vrăjeală a lui Becali!”, a declarat Victor Pițurcă, potrivit Sport Total FM.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...