Gigi Becali anunță că a cumpărat un număr mare de teste. ”Se vor face la clinica mea”

Luiza Moldovan 31.03.2020, 09:20
Gigi Becali anunță că a cumpărat un număr mare de teste. ”Se vor face la clinica mea”

Gigi Becali anunță că a cumpărat un număr mare de teste. ”Se vor face la clinica mea”, anunță finanțatorul FCSB pentru Digi Sport.

Gigi Becali anunță că a cumpărat un număr mare de teste. ”Se vor face la clinica mea”

Finanțatorul FCSB se implică activ în ajutorarea semenilor afectați de Covid-19. Despre acțiunile lui din ultima vreme au scris și ziarele internaționale. Becali a anunțat achiziționarea a 2000 de teste care se vor face la clinica sa, în contextul în care România a înregistrat ieri 65 de victime. Acesta a spus că testele au fost achiziționate doar într-o primă fază, lăsând să se înțeleagă faptul că are de gând să mai cumpere și altele.

La clinica mea se fac teste de coronavirus. Am luat și 2000 de teste, pentru început”, a spus Gigi Becali într-o intervenție telefonică directă la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Gigi Becali sare în ajutorul bolnavilor
Gigi Becali sare în ajutorul bolnavilor

Omul de afaceri a povestit cum primește telefoane de la oameni aflați întro dezolantă stare de sănătate dar și eonomică și cum aceștia îl roagă să-i ajute nu doar cu măști (de care spitalele duc lipsă), ci și cu mâncare. Becali a povestit cum o echipă pe care o coordonează se duce în diferite colțuri ale țării, acolo unde este nevoie, pentru a le aduce oamenilor lucrurile de care au nevoie.

“Nu se poate așa ceva! Nici măști să nu avem?”

“Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare”, a povestit Becali pentru emisiunea Fotbal Club.

“Nici măști să nu avem?”

Gigi Becali a spus că e conștient de faptul că dacă situația economică globală, creată din cauza pandemiei de Covid-19, nu se reglează, nici fotbalul nu se va regla.

“Dacă Italia, Spania, Franța, Germania și Anglia nu se rezolvă, că la ora actuală nu știm dacă se rezolvă, la revedere fotbal! Ce să joci în România fotbal? Eu la revedere… Ce să fac cu Belarusul, pe mine mă interesează să scot bani din fotbal” (Gigi Becali).

Finanțatorul FCSB e de părere că țările ortodoxe sunt ocrotite, pentru că aici s-au înregistrat mai puține victime decât în alte țări, non-ortodoxe: “Uite Belarus, uite România, uite Serbia… nu moare lumea așa. Noi avem un înger păzitor“, a spus Becali.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI