Gigi Becali, anunț surpriză pentru suporteri! Super revenire la FCSB

Gigi Becali, anunț surpriză pentru suporteri! Super revenire la FCSB ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Chiar dacă echipa lor favorită a pierdut deja lupta pentru titlu în Liga 1, fanii FCSB au totuși motive de bucurie. Gigi Becali a anunțat o super revenire la FCSB, pe final de sezon.

Ce se întâmplă la FCSB. Gigi Becali a anunțat o super revenire

Echipa patronată de Gigi Becali a ieșit din lupta pentru titlu în Liga 1, fiind măcinată și de o serie de accidentări care l-au obligat pe antrenorul Bogdan Argeș Vintilă să recurgă la improvizații. Aflată doar pe locul 4 în play-off, la nouă puncte în urma liderului CFR Cluj, care se pare că se îndreaptă spre al treilea titlu consecutiv de campioană (asta dacă nu cumva Universitatea Craiova produce surpriza), FCSB mai trage speranțe doar la Cupa României, având mari șanse să dispute finala după ce a trecut cu 3-0 de marea rivală Dinamo, în prima manșă din semifinale.

În acest context, finanțatorul FCSB vine cu o veste grozavă pentru suporteri. O super revenire este anunțată la FCSB după eșecul cu Astra Giurgiu. Ușor-ușor, infirmieria vicecampioanei se golește, iar la antrenamente revine una dintre „perlele” lui Gigi Becali, Florinel Coman, care s-a refăcut după o accidentare. Astfel, Florinel Coman, dar și Răzvan Oaidă, vor fi apți pentru meciul cu FC Botoșani, de la sfârșitul acestei săptămâni. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 4 iulie, de la ora 20, și este oarecum decisivă pentru FCSB în perspectiva clasării măcar pe locul 3 la final de campionat. Iar FC Botoșani este adversarul direct pentru această poziție.

Gigi Becali vrea 20 de milioane pentru Florinel Coman

Florinel Coman este unul dintre fotbaliștii de perspectivă pe care Gigi Becali a pus imediat ochii și l-a transferat în 2017 la FCSB, de la Viitorul. Iar acum speră să-i aducă un sac de bani, după un eventual transfer după care latifundiarul tânjește de o bună bucată de timp. Finanțatorul nu vrea să-l cedeze totuși pe o sumă ridicolă și a ridicat mult ștacheta pentru „perla” sa. Chiar dacă a fost ofertat în perioada de mercato din iarnă de Orlando City, formație care joacă în MLS și care s-a arătat dispusă să plătească 9 milioane de euro, Gigi Becali nu e dispus să renunțe la serviciile lui Florinel Coman fără 20.000.000 de euro.

Născut pe 10 aprilie 1988, Florinel Coman a marcat 11 goluri în 26 de apariţii în tricoul FCSB în acest sezon al Ligii 1. 5,4 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform Transfermarkt.de, atacantul de la FCSB fiind cel mai valoros jucător din Liga 1.

Dacă Gigi Becali va reuși tranzacția la suma dorită, Florinel Coman ar deveni cel mai scump jucător vândut în istoria Ligii I. Recordul este deținut momentan de Nicușor Stanciu, vândut tot de FCSB, cu 9,7 milioane de euro, la Anderlecht.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI