Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre Florin Tănase. „Pleacă în China și nu joacă în meciul cu Saburtalo”. Câți bani primește FCSB și ce salariu va avea jucătorul

Sorin Barbu 27.07.2022, 13:07

S-a terminat telenovela „Florin Tănase”. Gigi Becali a anunțat că jucătorul a semnat cu formația chineză Shanghai Port și nu va juca în duelul retur cu Saburtalo, programat joi în turul doi preliminar al Europa Conference League. FCSB primește trei milioane de euro în urma acestei afaceri, iar fotbalistul va câștiga mai bine de un milion de euro pe an.

Florin Tănase a semnat cu formația din China și nu va juca în meciul cu Saburtalo

Nicolae Dică primește o lovitură dură la doar 24 de ore după ce s-a înțeles cu FCSB. Cel mai bun atacant al echipei, Florin Tănase, a semnat cu echipa Shanghai Port și nu va juca în duelul cu Saburtalo, din turul doi preliminar din Europa Conference League. Formația din Georgia a câștigat primul meci cu 1-0.

Atacantul va câștiga în China de aproape patru ori mai mult decât România. La FCSB primea 360.000 de euro pe sezon, iar la formația din Shanghai, care a plătit 60 de milioane de euro pentru transferul brazilianului Oscar, va avea un salariu anual de un milion de euro, plus 10.000 de euro pentru fiecare meci pe care îl joacă. Gigi Becali este mulțumit și spune că nu se mai gândește le retragere și că pregătește achiziții pentru noul antrenor, Nicolae Dică.

„Ia și el un milion de euro salariu. Sunt liniștit. Aveam un stres mai mult cu salariul. Am scăpat de 40.000 de euro (n.r. salariul cu tot cu taxe), plus 3 milioane de euro. Nu mai dau bani din buzunar. Iau 1,5 milioane de euro de la o sponsorizare, plus 3 milioane de euro de la Tănase.

Nu se mai vorbește de retragere acum. Deja s-a făcut bugetul. Nu mai trebuie să dau bani de la mine. Nu va juca mâine (n.r. cu Saburtalo), pleacă astăzi”, a spus Gigi Becali, conform Sport.ro.

Florin Tănase a fost transferat cu 1,5 milioane de euro, în vara anului 2017, de la Viitorul la FCSB. Fotbalistul a jucat în 227 de partide în tricoul bucureștenilor, a marcat 83 de goluri și a pasat decisiv la alte 41 de reușite.

Urmăriți Impact.ro și pe