Gigi Becali, adevărul despre „oferta” pentru Laurențiu Reghecampf. Ce salariu ar fi trebuit să-i plătească și de ce a ales să meargă mai departe cu Toni Petrea

Sorin Barbu 28.06.2022, 15:57
Gigi Becali, adevărul despre „oferta” pentru Laurențiu Reghecampf. Ce salariu ar fi trebuit să-i plătească și de ce a ales să meargă mai departe cu Toni Petrea

Gigi Becali ar fi putut să-l aducă antrenor la FCSB pe Laurențiu Reghecampf. Nu i-a făcut o ofertă pentru că știa că ar fi trebuit să plătească o avere în fiecare lună, iar în plus este mulțumit de Toni Petrea, un tehnician care este și pe placul suporterilor.

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu a ajuns Laurențiu Reghecampf la FCSB

Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf au colaborat ani mulți la FCSB. Antrenorul a avut două mandate pe banca roș-albaștrilor cu care a câștigat campionate și a jucat în cupele europene. Cu câteva zile înainte de startul sezonului, Laurențiu Reghecampf a fost dat afară de patronul formației CS Universitatea Craiova și ar fi putut ajunge la FCSB. Omul de afaceri a recunoscut că a discutat cu el și a spus de ce Reghe nu a ajuns din nou pe banca formației pe care o finanțează.

„V-am spus de 100 de ori: avem un antrenor care a câștigat campionatul! Nu numai asta, îmi place jocul echipei, e combinativ, să fie mingea la noi. Dacă îmi place jocul echipei, de ce să schimb antrenorul? Ce am cu el? De ce să dau afară un antrenor căruia îi dau 10.000 de euro și să iau un antrenor de 25.000? Să iau un antrenor mai scump și să nu-mi joace echipa? Toni Petrea a confirmat”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

S-a aflat totul despre negocierile dintre Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf. 

Laurențiu Reghecampf mai avea un an de contract cu CS Universitatea Craiova și o clauză de reziliere de 300.000 de euro. A negociat cu patronul Mihai Rotaru și a acceptat 180.000 de euro ca să plece. După câteva zile a fost prezentat la formația Neftchi Baku.

„Sunt obișnuit cu obiectivele importante. La orice echipă pe care am antrenat-o, am încercat să câștig campionatul. Este bine că obiectivele mele și cele ale clubului sunt aceleași. Cu siguranță, câștigarea titlului este obiectivul pentru următorul sezon. Îmi place să jucăm un fotbal ofensiv, un fotbal total. Vreau ca echipa mea să aibă mingea, să avem o posesie bună”, a declarat tehnicianul român la conferința de presă în care a fost prezentat.

Reghe a semnat un contract pe doi cu echipa care a terminat pe locul doi campionatul din Azerbaijan. Antrenorul român ca câștiga 40.000 de euro pe lună, dar va avea și bonusuri consistente dacă își va atinge obiectivele.

Urmăriți Impact.ro și pe