Gigi Becali a răbufnit! Situația revoltătoare din spitalele din România l-a scos din sărite pe finanțatorul FCSB

Marian Cărăvan 28.03.2020, 12:59
Gigi Becali a răbufnit! Situația revoltătoare din spitalele din România l-a scos din sărite pe finanțatorul FCSB

Pe lângă problemele pe care le are de gestionat la fotbal, Gigi Becali se implică și în lupta împotriva COVID-19 din țara noastră, însă situația revoltătoare din spitalele din România l-a scos din sărite pe finanțatorul FCSB. Acesta a dezvăluit că lumea îl sună pentru a-i cere măști și mâncare, pentru că spitalele sunt deficitare la acest capitol.

Gigi Becali a răbufnit! Situația revoltătoare din spitalele din România l-a scos din sărite pe finanțatorul FCSB

„Nu se poate așa ceva în spitale. Nici măști nu suntem în stare să avem? Mă duc acum să duc niște măști la Craiova și la Caracal. Mă sună bătrâni, că trebuie să le duc mâncare, oamenii nu au mâncare. Îmi e milă, ce să fac…Am o echipă care se ocupă de asta. Le dau bani și duc mâncare la oamenii bătrâni.

Dacă Italia, Spania, Franța, Germania și Anglia nu se rezolvă, că la ora actuală nu știm dacă se rezolvă, la revedere fotbal! Ce să joci în România fotbal? Eu la revedere… Ce să fac cu Belarusul, pe mine mă interesează să scot bani din fotbal. Eu am spus că în țările ortodoxe nu va fi boala așa de grea. Uite Belarus, uite România, uite Serbia… nu moare lumea așa. Noi avem un înger păzitor”, a explicat Gigi Becali.

Ce propune Gigi Becali în plină criză epidemiologică

Finanțatorul FCSB a fost foarte supărat pe situația din spitale și pe faptul că în astfel de vremuri dificile Statul nu poate ajuta mai mult și propune niște măsuri de ordin economic:

„Eu sper ca în România să se rezolve până la Înviere. Dumnezeu va face o minune și o să fim acolo. Eu așa cred că va fi.

Noi trebuie să ne împrumutăm ca stat și să băgăm bani mulți ca să fim cot la cot cu ei. Criza de coronavirus ne poate fi benefică. Vin românii, aduc și banul și dacă injectăm și noi măcar 20-30 de miliarde putem să plecăm de pe loc și să îi prindem din urmă. Ne împrumutăm și plătim peste 30-40 de ani, dar plecăm cu viteză, cu demaraj de pe loc. La ora asta ce fac ei că nu dau nici măcar măști la spitale și plâng doctorii să le dau eu măști.

Împart și eu câte 1000-2000 de măști la câte un spital, ce facem, păi dormim? Dați-vă la o parte de acolo, să vină 7-8-10 oameni de afaceri și să luăm noi măsurile astea de economie. Dacă nu știți, nu e rușine! Vin eu cu niște oameni pe care îi aleg eu și rezolvăm noi. Nu cu Mercedes să plecăm de pe loc, dar măcar cu Audi să plecăm, dar nu cu trabantul!”, a mai spus Gigi Becali pentru Pro X.

Urmăriți Impact.ro și pe