Gigi Becali a dat cărțile pe față! Motivul nebănuit pentru care a refuzat să fie nașul de cununie al lui Cristi Borcea și al Valentinei Pelinel

Diana Radu 06.07.2020, 09:49
Gigi Becali a dat cărțile pe față! Motivul nebănuit pentru care a refuzat să fie nașul de cununie al lui Cristi Borcea și al Valentinei Pelinel

Gigi Becali a dezvăluit care a fost motivul pentru care a refuzat să le fie naș de cununie lui Cristi Borcea și Valentinei Pelinel. Reamintim faptul că patronul FCSB i-a fost naș lui Borcea și la a doua căsătorie, cea cu Alina Vidican.

De ce a refuzat Gigi Becali să le fie naș de cununie lui Cristi Borcea și Valentinei Pelinel

Se pare că în 2018, atunci când Borcea a decis să o ducă la altar pe Valentina, acesta i-ar fi cerut lui Gigi Becali să-i fie naș din nou. Însă, latifundiarul Pipera l-a refuzat. Acesta este de părere că dacă iubești o femeie nu o lași. În plus, Gigi Becali i-a mai transmis că o singură dată este finul lui, iar Alina Vidican este fina lui.

Cristi Borcea și Alina Vidican s-au cununat în anul 2011, iar în anul 2016 au divorțat. După ce relația lor s-a destrămat fina lui Gigi Becali s-a stabilit în America alături de cei doi copii și nu a mai păstrat legătura cu patronul FCSB.

Fotomodelul Valentina Pelinel şi omul de afaceri Cristi Borcea au făcut cununia religioasă şi petrecerea de nuntă în Budapesta. Mireasa a avut două rochii şi „o armată“ de domnişoare de onoare.

gigi becali, nas, borcea, valentina pelinel
De ce a refuzat Gigi Becali să le fie naș de cununie lui Cristi Borcea și Valentinei Pelinel

„O singură dată ești finul și eu sunt nașul”

„El voia să-l mai cunun, dar i-am zis atunci! Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părintele spiritual. O singură dată ești finul și eu sunt nașul.

Dacă o iubești, nu o lași. Cu Alina nu am mai ținut legătura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau să intru în discuții. Alina Vidican este fina mea. Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel. Nu ne jucăm de-a nășitul. Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul”, a declarat Gigi Becali.

Cristi Borcea are şapte copii, cu vârste între 22 de ani şi 4 ani. Prima soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick (22 de ani) şi gemenii Antonia şi Angelo (16 ani). A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii, pe George Alexandru (8 ani) şi Gloria (6 ani).

Urmăriți Impact.ro și pe