Gigi Becali a dat bacșiș de mii de euro chelnerilor de la nuntă. Imaginile sunt virale

Gigi Becali a dat bacșiș de mii de euro chelnerilor de la nuntă. Imaginile sunt virale

Numai chelner să fii la vreun eveniment din viața lui Gigi Becali. Latifundiarul și-a măritat fiica cea mare, pe Teodora, iar la nuntă a aruncat, de fericire, cu mii de euro în stânga și-n dreapta. Imaginile au ajuns virale pe internet.

Gigi Becali a dat bacșiș de mii de euro chelnerilor de la nunta Teodorei

Gigi Becali face spectacol cu dansul, dar și cu generozitatea sa la fiecare eveniment la care este invitat , așa că nu se putea ca situația să stea altfel la nunta Teodorei, fiica cea mare din cele 3 pe care le are cu Luminița. Tânăra, în vârstă de 24 de ani, s-a căsătorit, sâmbătă, 12 octombrie, cu Mihai Teodor Mincu, 28 de ani, iar latifundiarul a avut grijă ca nunta să fie una ca în povești.

Patronul clubului FCSB a fost sufletul petrecerii de la Palatul Snagov, unde au fost așteptați 700 de oaspeți. Gazda evenimentului a fost Cătălin Măruță, iar programul artistic a fost pe măsura evenimentului. De fundalul sonor s-au ocupat Andra, taraful de la Clejani și formația Pindu. Cel din urmă a fost momentul cel mai așteptat al serii, căci le-a oferit mesenilor cântece aromâne.

”Putem să plecăm acum!”

De asemenea, pe lângă interpreții cu momentele lor artistice care au făcut invitații să lase sarmalele deoparte s-a strecut și momentul lui Becali, devenit viral pe internet. La nunta Teodorei, ca la spectacol! Patronul FCSB a confiscat microfonul, a cântat și a dansat ca în zilele bune.

Alo, bombardierii, uite cum se face…

Publicată de Crituțu Crituțu pe Sâmbătă, 12 octombrie 2019

Mai mult, nu a renunțat nici la obiceiurile care l-au consacrat: de a arunca în stânga și-n dreapta cu bani, căci o dată se mărită Teodora. Înainte de finalul marelui eveniment, Becali i-a chemat pe toți ospătarii care au avut grijă ca nunta să iasă ca la carte, apoi a trecut pe la fiecare și și-a arătat recunoștința, dându-le câte 200 de euro.

„Gata mă! Putem să plecăm acum… Nu mai are rost”, a spus unul dintre ospătari, amuzat de situația, dar mulțumit de inițiativa socrului mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI