Gigi Becali a bătut cu pumnul în masă. Vrea să ia tot de la Armată. „O să iau și numele de Steaua înapoi!”

Andrei Cezar 10.12.2021, 14:21
Gigi Becali a bătut cu pumnul în masă. Vrea să ia tot de la Armată. „O să iau și numele de Steaua înapoi!”

Războiul dintre Gigi Becali și Armată pare fără sfârșit. Unul dintre cele trei procese, cel privind marca Steaua, a fost câștigat deja de MaPN, iar celelalte două sunt încă pe rol. Într-o declarație recentă, miliardarul din Pipera s-a arătat încrezător că va recupera în instanță brandul Steaua, însă nu pentru a schimba numele, ci pentru a-și demonstra nevinovăția. Lui Gigi Becali îi place mult mai mult acum numele FCSB.

Gigi Becali, încrezător în războiul cu Armata. „O să iau și numele de Steaua înapoi!”

Celelalte două litigii pe care Gigi Becali și Armata le mai au se referă la palmaresul clubului roș-albastru și la prejudiciul de 37 de milioane de euro pe care latifundiarul ar trebui să îl plătească Ministerului Apărării Naționale, în cazul unei soluții favorabile în acest sens, ca urmare a folosirii ilegale a brandului Steaua între 2003 și 2014.

Însă finanțatorul echipei FCSB este încrezător că va câștiga în instanță contra Armatei și își va recupera marca Steaua, însă nu va mai fi dispus să o folosească pentru că îi place mai mult cum suna FCSB.

O să rezolv toate, o să iau numele de Steaua înapoi, tot tot tot o să iau înapoi. Iau numai așa ca dreptate. Că mie mai mult îmi place FCSB, pentru că se face exact ce zice Becali”, a spus Gigi Becali pentru Antena Sport.

Palmaresul Stelei rămâne momentan în Ghencea, cel puțin până la alte hotărâri luate de instanță. În plus Gigi Becali a rămas și fără trofeele obținute de echipa sa, FCSB, după 2003, conform deciziei judecătorilor din iulie 2019. Magistrații au respins cererea formulată de avocații lui Becali de a recunoaște acel palmares pe motiv că echipa miliardarului a folosit în mod ilegal numele Steaua.

E mai frumos FCSB, pentru că e Faci Ce Spune Becali. Dacă o să câştigăm, o să spunem Steaua FCSB. Trebuie să fie clar: Faci Ce Spune Becali”, glumea, cu ceva timp în urmă Gigi Becali.

Deian Sorescu, aproape de un transfer la rivala FCSB

Dinamo își scoate vedele la vânzare pentru a mai scăpa de datorii, iar unul dintre jucătorii importanți din echipa lui Mircea Rednic ar putea părăsi echipa în această iarnă. Deian Sorescu este aproape de un transfer chiar la marea rivală, FCSB. Gigi Becali este dispus să îl aducă în pauza de mercato care urmează.

Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali pentru AS.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe