Gigi Becali nu s-a putut abține și a „dat din casă”: a anunțat primul 11 al celor de la FCSB pentru sezonul viitor. Care este singurul semn de întrebare al patronului

Sorin Barbu 05.07.2022, 10:10
Gigi Becali nu s-a putut abține și a „dat din casă”: a anunțat primul 11 al celor de la FCSB pentru sezonul viitor. Care este singurul semn de întrebare al patronului

Gigi Becali își ia din nou în serios rolul de „antrenor” de la FCSB. Patronul echipei a anunțat care sunt titularii lui Toni Petrea, cu 12 zile înaintea meciului cu CFR Cluj, primul din acest campionat. Omul de afaceri are doar un semn de întrebare. Nu s-a decis cine va juca „mijlocaș la închidere”. Gigi Becali a spus și care este jucătorul de care nu este mulțumit.

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Toni Petrea. Cine va juca în atac la FCSB

Gigi Becali este cunoscut drept un patron care se implică foarte mult la echipă. Decide echipa de start la FCSB, tactica de joc și, fotoliul de acasă, dă telefon și dictează și schimbările din timpul partidei. Mihai Stoica s-a plâns mereu că Gigi Becali nu poate să țină secrete și au chiar momente când a anunțat echipa de start cu o zi înaintea unui meci important.

Patronul FCSB a trecut acum la un alt nivel și a anunțat cum va arăta echipa de start a FCSB în debutul noului sezon, deși mai sunt 12 zile pănâ la primul meci din campionat. Gigi Becali a dezvăluit și că Octavian Popescu va fi folosit pe un post nou, ca să-i facă loc în echipă lui Florinel Coman.

„Șut sau Edjouma la închidere, Tavi Popescu și Olaru interi. Cordea, Tănase și Coman în față”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Cum va arăta FCSB în sezonul viitor: Târnovanu – Ov. Popescu, Bouhenna, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Tănase, Fl. Coman

Gigi Becali a dezvăluit echipa cu care FCSB va începe campionatul

Gigi Becali a reușit doar două transferuri în această vară: Rachid Bouhenna și Joywskim Dawa. Foștii dinamoviști Ionuț Nedelcearu și Dorin Rotariu au refuzat negocierile cu FCSB. Cel mai puțin elegant a fost Dorin Rotariu. A văzut că Mihai Stoica i-a dat câteva mesaje, prin care era invitat la negocieri, dar nu s-a obosit nici măcar să răspundă. Fotbalistul a fost prezentat acum câteva zile la Atromitos, echipă din prima ligă din Grecia, unde a fost împrumutat un an de bulgarii de la Ludogorest.

Urmăriți Impact.ro și pe