Gigi Becali a anunţat noul antrenor al FCSB. Când se apucă de treabă Toni Petrea

Andrei Cezar, Gabriel Peneș 16.11.2021, 09:48
Gigi Becali a anunţat noul antrenor al FCSB. Când se apucă de treabă Toni Petrea

Gigi Becali a confirmat: Toni Petrea este noul antrenor al celor de la FCSB. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a revenit pe banca roș-albaștrilor după o pauză de câteva luni. El  a părăsit echipa la finalul sezonului trecut.

Toni Petrea, noul antrenor de la FCSB. Gigi Becali a confirmat: ”Am semnat contractul”

Gigi Becali a anunțat că a bătut palma cu Toni Petrea și este convins că acesta va obține rezultate importante la cârma echipei.

Am semnat contractul, mâine (n.r. marți) e la antrenament! Dacă merg treburile bine, nu mă bag! Acum sunt 8 puncte (n.r. distanță față de liderul CFR Cluj). După 10 meciuri, Toni Petrea trebuie să câștige măcar două puncte în lupta cu CFR Cluj. Dacă Edi câștiga un punct, nu mai pleca. Am pierdut la CFR, am pierdut două puncte la Voluntari. Eu știu că nu recupera, pentru că echipa nu juca”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Conducătorul clubului a precizat că are de gând să îi dea mână liberă lui Petrea, atât timp cât acesta va avea rezultate.

Deci tot așa…tot așa cum am spus. Atâta timp cât îmi ies treburile bine, nu mă bag. Știi ce înseamnă să îmi iasă treburile bine?

Adică dacă joci 11 meciuri – cum a jucat Edi Iordănescu – acum sunt 8 puncte, dar pentru mine înseamnă că, după 10 meciuri cu Toni Petrea, trebuie să fie măcar 6 puncte, adică să câștige măcar două puncte față de CFR, că mă bat cu CFR la titlu.

Becali: ”Dacă Edi câștiga un punct față de CFR, nu mai pleca”

Dacă până în urmă cu câteva zile, Gigi Becali spunea că nu îl interesează punctele obținute de Edi Iordănescu, ci doar jocul prestat de elevii săi, acum latifundiarul și-a schimbat discursul. Finanțatorul roș-albaștrilor spune că fiul fostului selecționer al României ar fi putut rămâne dacă se apropia cu un punct mai mult de CFR Cluj, față de momentul în care a semnat cu FCSB.

Deci Edi, când a venit, echipa avea 7 puncte diferență, iar acum are 8, deci a mai pierdut un punct. La mine, dacă câștiga un punct, nu mai pleca.

Adică alea de care spuneți voi, victoriile alea, nu mă interesează câte a avut. Pe mine mă interesează că a pierdut cu CFR 3 puncte, a mai pierdut două puncte cu ăilalți. Păi eu știu că nu recupera, din moment ce nu juca echipa. Eu nu mă pricep la fotbal, d’aia”, a spus Gigi Becali la Fotbal Club.

Toni Petrea a ocuopat funcția de antrenor principal al celor de la FCSB în sezonul 2020/2021, timp în care a reușit să câștige un trofeu, Cupa României. Cu Toni Petrea pe bancă, FCSB a obținut sezonul trecut 28 de victorii, 13 înfrângeri și 8 egaluri.

Urmăriți Impact.ro și pe