Gică Hagi, supărat după revenirea că antrenor. Ce l-a deranjat „Rege” la meciul UTA – Farul. „Ne lăsăm de fotbal”

Andrei Cezar 19.07.2021, 11:12
Gică Hagi, supărat după revenirea că antrenor. Ce l-a deranjat „Rege” la meciul UTA – Farul. „Ne lăsăm de fotbal”

UTA Arad și Farul Constanța au remizat, scor 0-0, în prima etapă din noul sezon al Ligii 1. Meciul a început abrupt, iar în secunda 10 Miculescu a lovit transversala cu un șut de la 20 de metri, fiind cea mai periculoasă ocazie a partidei. La final, Gică Hagi, antrenorul echipei de la malul mării, a sărit la gâtul arbitrilor.

Gică Hagi, supărat după revenirea că antrenor. Ce l-a deranjat „Rege” la meciul UTA – Farul

Meciul dintre UTA Arad și Farul Constanța a început cu ocazia imensă a lui Miculescu. ”Decarul” arădenilor a lovit transversala în secunda 10, după un șut de la 20 de metri. Tot el și-a încercat nororcul un sfert de oră mai târziu, de la 18 metri, însă execuția sa a trecut pe lângă poartă.

În minutul 35, Ioan Hora a trimis spectaculos balonul cu călcâiul în poartă, după ce îi furase balonul lui Tordai, însă golul nu a fost validat. Arbitrul a considerat că a fost fault în atac.

În contul dobrogenilor nu s-au înregistrat ocazii importante. Ei au rămas în 10 oameni după ce, în minutl 70, Dussaut a văzut al doilea cartonaș galben în urma unui faul asupra lui Roger.

În ultimele 15 minute, Farul a fost nevoită să evolueze în 9 oameni. Dănuleasa s-a accidentat după un duel aerian violent cu Roger. A fost nevoie de intervenția medicilor, iar jucătorul de 18 ani al Farului a fost transportat de urgență la spital.

Gica Hagi, suparat dupa revenirea ca antrenor. Ce l-a deranjat dupa UTA Arad - Farul 0-0
Gica Hagi, suparat dupa revenirea ca antrenor. Ce l-a deranjat dupa UTA Arad – Farul 0-0

”Ne lăsăm de fotbal”

Chiar și în aceste condiții, UTA nu a reușit să înscrie, iar primul meci pe care Farul îl dispută în campionat după fuziunea cu Viitorul s-a terminat 0-0.

La finalul partidei, antrenorul constănțenilor, Gică Hagi, s-a dezlănâțuit împotriva arbitrilor.

I-am felicitat pe jucători pentru că au făcut un efort fantastic. Trebuie să mai și lupți. Am întâlnit un adversar care joacă bine acasă, am început meciul cu 3 copii de 2002-2003 și după au intrat ceilalți care nu sunt pregătiți 100%. Dacă rămâneam și noi în 11 oameni aveam șansa noastră. A trebuit să ținem de rezultat și e un punct bun, muncit. Dănuleasă e ok, a avut ghinion săracul. Asta e.

Mai bine tac… Prima repriză a fost penalty clar la Larie. Dacă nici ăla nu e penalty… Mai bine ne lăsăm de fotbal. Bravo lor, efort mare, ne-au dominat a doua repriză, dar bine că s-a terminat așa. Trebuie să creștem, ne cunoaștem ușor-ușor și vom vedea ce va fi. Sunt încrezător, am jucători talentați, buni. Cred că atunci când vor veni și cei de la Olimpiadă vom fi mai puternici.

Nu e fuziune! E unire! Unde toată lumea se desparte, noi ne-am unit. La Constanța am vrut să fie o singură iubire, Farul Constanța! Palmaresul e luat de clubul nostru, de noi. Farul are acum brand, are cea mai bună academie și are și o echipa în Liga I. Sperăm să facem foarte bine.”, a declarat regele fotbalului românesc.

Urmăriți Impact.ro și pe