Gică Hagi: “Nu-mi vine să cred, nu am mai auzit așa ceva”. Gestul care l-a lăsat perplex pe Rege

Stan Filon 13.09.2020, 16:13
Gică Hagi: “Nu-mi vine să cred, nu am mai auzit așa ceva”. Gestul care l-a lăsat perplex pe Rege

Gică Hagi a trăit s-o vadă și pe-asta! Un fotbalist de-al său a refuzat pur și simplu un transfer în Italia, la o echipă din Serie A! Acesta a venit în biroul lui Hagi, împreună cu părinții săi și a spus că nu vrea momentan, să plece de la FC Viitorul Constanța!

Louis Munteanu a refuzat un transfer la Fiorentina, lucru care l-a șocat pe Gică Hagi

Gică Hagi a rămas în relații foarte bune cu conducerea Fiorentinei, după transferul lui Ianis Hagi, iar scouterii echipei italiene sunt mereu cu ochii pe jucătorii de la echipa din Ovidiu. Așa s-a întâmplat și acum, când au pus ochii pe tânărul Louis Munteanu.

Italienii l-au vrut la echipă, potrivit ziare.com, iar Gheorghe Hagi s-a și înțeles cu reprezentanții echipei din Italia. Au căzut de acord și asupra sumei de transfer, care nu este una mică deloc: 1,5 milioane de euro. Louis Munteanu este un jucător de viitor, foarte admirat chiar de Gică Hagi. Reacția jucătorului de națională sub 19 ani l-a lăsat însă fără cuvinte pe ”Rege”.

Louis Munteanu a refuzat un transfer la Fiorentina, lucru care l-a socat pe Gica Hagi
Louis Munteanu a refuzat un transfer la Fiorentina, lucru care l-a socat pe Gica Hagi. Sursa foto: gsp.ro

Louis Munteanu este jucător de națională sub 19 ani, foarte apreciat de Gică Hagi, și are un salariu de 500 de euro pe lună

Patronul FC Viitorul s-a trezit la el în birou cu nimeni altul decât Louis Munteanu, însoțit de părinții săi. Fotbalistul i-ar fi transmis, susține ziare.com, că nu vrea să plece acum la Fiorentina. Părinții au intervenit și au completat că-și doresc ca băiatul lor să mai stea o perioadă la gruparea din Ovidiu.

”Nu-mi vine să cred! Nu am mai auzit așa ceva”, ar fi spus, Hagi, conform aceleiași surse. Apoi, după câteva momente de consternare, Hagi a acceptat decizia familiei Munteanu și le-ar fi transmis italienilor că jucătorul încă nu este pregătit să plece de la Viitorul.

Gheorghe Hagi a vorbit recent despre Louis Munteanu, pe care l-a lăudat: „Ca un jucător de 2002 să aibă trei goluri din cinci sau șase meciuri… Nimeni nu scrie în România de asta. Poate pentru unii e normal. Eu încă cred că sunt lucruri extraordinare. Nu am văzut în aceste săptămâni să vină cineva să facă un interviu cu Louis Munteanu.

Un jucător care explodează la vârsta lui, nu l-a întrebat nimeni de unde ai apărut, unde ai stat, ce îți place să mănânaci. Pentru mine e un păcat.

Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină ascensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem”, spunea Hagi, sezonul trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...