Gică Hagi a cheltuit o avere în mare secret. Pe ce a dat „Regele” o sumă uriaşă

Beatrice Dumitru 01.11.2021, 13:21
Gică Hagi a cheltuit o avere în mare secret. Pe ce a dat „Regele” o sumă uriaşă

Gică Hagi a pus pe picioare la Ovidiu cel mai de succes proiect din fotbalul românesc. El a înființat o academie de fotbal pentru a da o șansă tinerilor talențați și pasionați de sportul rege. Hagi face tot posibilul pentru ca jucătorii săi să beneficieze de toate condițiile pentru a putea face performanță.

Gestul lui Gică Hagi pentru un puști de 13 ani

Gică Hagi a investit bani și suflet în Academia care îi poartă numele pentru a descoperi tineri forbaliști care să poată reprezenta România la cel mai înalt nivel. „Regele” fotbalului românesc a făcut și gesturi  pentru tinerii săi jucători, pe care care mulți nu le-ar face. Este și cazul unui puști de 13 ani pe care Hagi l-a descoperit la Brăila și l-a adus la Academia sa pentru a-i da o șansă în cariera de fotbalist.

Gică Hagi a cheltuit o avere în mare secret. Pe ce a dat
Gica Hagi, gest super pentru un jucător.

Băiatul provenea dintr-o familie fără posibilități materiale, iar părinții săi erau plecați la muncă în străinătate. Într-o vacanță, când toți ceilalți jucători erau plecați acasă, puștiul de la Brăila se antrena singur pe unul dintre terenurile Academiei. Hagi l-a întrebat de ce nu a plecat acasă, iar el a răspuns că nu avea unde să doarmă, pentru că locuia într-o casă mică și a preferat să rămână în cantonament, notează Playsport.

Jucătătorul pentru care Hagi a cumpărat un apartament

Este vorba despre Florinel Coman, actualul jucător al echipei FCSB, pe care Hagi l-a ajutat la începuturile carierei sale de fotbalist. Impresionat de mărturisirea acestuia, Hagi a decis să-i cumpere un apartament în Brăilă, pentru care scos din cont, în urmă cu aroape un deceniu, suma de 25.000 de euro.

Florin Coman a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai formației lui Gică Hagi, Viitorul. În 2017, el a fost trasferat la FCSB pentru suma de 2 milioane de euro, echipă pentru care a marcat 27 de goluri. Florin Coman are 5 prezențe în tricoul naționalei României și alte 28 pentru reprezentativele de tineret.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...