Gianina din Las Fierbinți, mărturisiri neașteptate despre prima iubire: “A fost dramatic”

Diana Radu 03.12.2019, 12:31
Gianina din Las Fierbinți, mărturisiri neașteptate despre prima iubire: “A fost dramatic”
Anca Dumitra sau Gianina din Las Fierbinți, așa cum este cunoscută de toată lumea, a povestit că încă de mică și-a dorit să fie actriță, iar pentru acest vis și-a sacrificat relația pe care o avea, și-a lăsat familia acasă și a venit la București pentru a-și urma visul.

Gianina din Las Fiebinți a scarificat prima dragoste pentru teatru: ”A fost dramatic”

Actrița care o interpretează pe Gianina din Las Fierbinți a povestit că pentru a-și urma visul de a juca pe scenă și-a lăsat în urmă familia și un iubit și s-a mutat la București. Din acest punct de vedere, Anca spune că adaptarea la noua sa viață a fost foarte dificilă la început.
”A fost o tranziție firească, îndelungată: dorul de părinți, dorul de iubit de la vremea respectivă că, vorba aceea, perioada liceului se terminase, prima iubire. Din punctul ăsta de vedere, a fost dramatic”, a declarat Anca Dumitra.
Ce s-a întâmplat cu prima iubire a Ancăi Dumitra. Sursă foto: Libertatea
Ce s-a întâmplat cu prima iubire a Ancăi Dumitra. Sursă foto: Libertatea

Grație rolului pe care-l interpretează în celebrul serial de comedie difuzat pe PRO TV, Ana Dumitra se bucură de aprecierea multor fani și se simte împlinită pe plan profesional. Însă, ea spune că a luptat mult pentru a ajunge aici. La 19 ani a decis să plece de acasă de la Craiova și să vină la București pentru a studia actoria, chiar dacă asta a însemnat să-și lase în urma familia și prima iubire.

”Eu, de mică, de la 5-6 ani, spuneam că o să fiu actriță. Mă uitam la „Dallas”, urmăream povestea, mama explicându-mi că de fapt ei sunt niște actori, care au alte vieți decât cele pe care le vedem noi. Nu știu ce am înțeles la 5 ani și ce răbdare a avut mama să-mi citească, să-mi explice, treaba e că mi-a intrat treaba asta în cap cu actoria și am ținut-o așa până în ziua de azi”, a declarat Anca Dumitra pentru Libertatea.ro

Anca Dumitra știa de mică că vrea să devină actriță
Anca Dumitra știa de mică că vrea să devină actriță

Anca Dumitra nu regretă decizia pe care a luat-o de a pleca de acasă, așa cum regretă nici faptul că a acceptat să joace în Las Fierbinți, ci din contră. Actrița este foarte fericită că munca și talentul ei este recunoscut de către telespectatorii care o apreciază.

”Ce mă bucură foarte tare și de ce sunt foarte fericită este că întregul produs „Las Fierbinți” a creat niște personaje dragi. Dragul ăsta al telespectatorilor se răsfrânge și asupra actorilor și când te văd sunt extrem de binevoitori să te cunoască, să facă fotografii, foarte rar a fost cineva care să se fi adresat urât. Mulți sunt extraordinar de drăguți și chiar e o plăcere, mă bucură cum s-o numi ea – celebritate, necelebritate – pentru că face parte din ceea ce creez și fac în mod permanent”, a mai spus Anca.

Urmăriți Impact.ro și pe