VIDEO

Giani Kiriță a intrat în cușca de MMA. Ce vedetă a înfruntat fostul căpitan dinamovist și care a fost verdictul din primul său meci

Sorin Barbu 11.05.2022, 12:52

Giani Kiriță și-a început cu dreptul aventura în cușca de MMA. Fostul căpitan dinamovist l-a învins pe Andi Constantin, fostul prezentator al emisiunii „Burlacul”. Meciul s-a terminat în repriza a doua, după un croșeu devastator.

Giani Kiriță a debutat în cușca de MMA

Giani Kiriță nu a rămas în fotbal, după ce a spus „adio” carierei de jucător. A preferat să participe la emisiuni de televiziune și să facă bani din reclame și prezența la diferite evenimente, deși a început și școala de antrenori și spunea că ar fi atras de acest drum.

La 45 de ani ani a intrat și în cușcă pentru prima sa luptă de arte marțiale mixte. Adversar i-a fost prezentatorul de televiziune Andi Constantin, practicant de culturism. Meciul a avut loc în gala RXF Superstar Edition.

Giani Kiriță l-a făcut KO pe Andi Constantin

Confruntarea s-a terminat în repriza secundă. Fostul căpitan al câinilor din Ștefan cel Mare i-a aplicat adversarului un croșeu devastator și l-a pus la podea. S-a năpustit apoi asupra lui și i-a mai dat încă din doi pumni, moment în care arbitrul a intervenit și a oprit meciul.

„Vă mulțumesc că ați fost alături de mine, vreau să mulțumesc echipei mele, antrenorului Ionuț «Pitbull» Atodiresei, partenerilor mei de sparring.

„Este o muncă de două luni de zile, cu două antrenamente foarte grele. Credeți-mă că e foarte, foarte epuizant. Invit toți băieții care dau la sac să vină să se antreneze profesionist, cu antrenor, să vadă cât e de greu. Sacul nu dă înapoi.

Credeți-mă că e foarte, foarte epuizant. Vreau să-i mulțumesc și adversarului meu, de asta am vrut unul tânăr, în formă, să dovedesc că eu, câine adevărat, îl mănânc de viu”, a declarat Giani Kiriță.

Giani Kiriță și Andi Constantin, în cușca de MMA

După câteva ore, fostul jucător de fotbal a dezvăluit că este gata să accepte și alte provocări, dar doar la nivel de amatori.

Giani Kiriță a jucat fotbal la Rocar, Dinamo București, Samsunspor, Gaziantepspor, Ankaragucu, Bursaspor, FCM Târgu Mureș și ACS Buftea. A câștigat patru titluri de campion, trei în România și unul în Turcia, dar a îmbrăcat și de patru ori tricoul echipei naționale.

SURSA FOTO: Facebook RXF

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe