Gheorghe Visu, internat în stare gravă la „Matei Balș”. În prezent este la aparatul cu oxigen. Ce s-a întâmplat cu actorul

Ana Anitoiu 26.11.2020, 15:32
Gheorghe Visu, internat în stare gravă la „Matei Balș”. În prezent este la aparatul cu oxigen. Ce s-a întâmplat cu actorul

Gheorghe Visu a fost internat în stare gravă la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Profesor Matei Balș” din Capitală. În prezent, actorul este conectat la un aparat cu oxigen.

Gheorghe Visu, internat în stare gravă la „Matei Balș”

Actorul Gheorghe Visu a publicat un mesaj emoționant, pe platforma de socializare Facebook, în care menționează că se află conectat la oxigen, fără să dea alte detalii despre starea lui de sănătate.

”Cârlan bătrân atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoațele”, a scris actorul Gheorghe Visu, cu ironie, după care a primit numeroase mesaje prin care fanii i-au urat ”multă sănătate”.

Ce reacție a avut Carmen Tănase, după anunțul făcut de Gheorghe Visu

După ce actorul Gheorghe Visu a publicat anunțul cu privire la internarea lui, pe Facebook, colega lui, Carmen Tănase, a făcut o dezvăluire referitoare la cel care i-a fost partener în telenovela ”Inimă de țigan”, difuzată de Pro TV.

”Pare că lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi și mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase, conform dcnews.ro.

Gheorghe Visu, internat in stare grava la Matei Bals. Este la aparatul cu oxigen. Ce s-a intamplat cu actorul
Gheorghe Visu si Carmen Tanase

Cu ce problemă de sănătate s-a confruntat Gheorghe Visu, mai exact, în ultimii ani

În urmă cu peste 10 ani, Gheorghe Visu s-a mai confruntat cu probleme la plămâni. Actorul a fost internat într-un spital, după ce medicii l-au diagnosticat cu pneumotorax. Aceasta este o boală ce constă în acumularea de aer sau gaze în cavitatea pleurală.

Din cauza acestei boli la plămâni, îndrăgitul actor a ajuns pe masa de operație. Apoi, îngrijorat pentru starea sa de sănătate, Gheorghe Visu a luat o decizie radicală și a renunțat la fumat. Nu pentru mult timp, însă. Iată AICI câte țigări ar fuma Gheorghe Visu zilnic.

Ce relație au Gheorghe Visu și Carmen Tănase. Declarație emoționantă

Pe actorii Carmen Tănase și Gheorghe Visu, care au interpretat o pereche soț și soție în telenovela ”Inimă de țigan” de la Pro TV, îi leagă o prietenie lungă. Potrivit unor declarații pe care le-a făcut actorul, prietenia dintre ei este rar întâlnită între oameni.

”Între noi s-a sudat o amiciţie rară. Carmen mi-a suportat multe, căci eu sunt un om dificil, a făcut multe concesii. E un om extraordinar, sincer şi amuzant. Am numai lucruri frumoase de spus despre ea”, spunea în urmă cu ceva timp Gheorghe Visu.

Seriale și filme în care a jucat actorul Gheorghe Visu

Actorul Gheorghe Visu a jucat în seriale precum: Oamenii care îl cunosc de la televizor pe Gheorghe Visu, l-au văzut cu siguranță în unul dintre serialele: ”Toate pînzele sus”, ”Poveste imorală”, ”Lacrimi de iubire ”, ”Iubire ca în filme”, ”Inimă de țigan”, ”Regina”, ”State de România” și ”Moștenirea”, unde l-a interpretat pe State Potcovaru, și „Pariu cu viața”.

De asemenea, Gheorghe Visu a jucat în numeroase filme, precum: ”Bietul Ioanide”, ”Baltagul”, ”Anotimpul iubirii”, ”Cei care plătesc cu viața”, ”Nostradamus”, ”Faimosul Paparazzo”, ”Curat Caragiale! Parol!”, ”Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, ”Condamnat la viață”, ”Jocul de-a vacanța”, ”Câini”, regia Bogdan Mirică”, ”Ghinionistul”, ”Moromeții 2” și ”Heidi”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...