Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu. Mesajul postat de iubita cu 30 de ani mai tânără

Madlen Moraru 11.07.2020, 14:18
Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu. Mesajul postat de iubita cu 30 de ani mai tânără

Împăcarea anului a avut loc între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu. Artistul și iubita lui cu 30 de ani mai tânără au dorit să își mai acorde o șansă. De aceea, fanii au avut o reală surpriză când au auzit ultimele vești despre cântărețul de muzică populară.

Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu. Mesajul postat de iubita cu 30 de ani mai tânără

Împăcarea dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, cu 30 de ani mai tânără ca artistul popular, a reprezentat o surpriză pentru fanii celor doi. Momentul a avut loc de curând și cei doi par să fie mai fericiți ca oricând, odată ce au decis să își mai acorde o șansă. De aceea, pentru a împărtăși bucuria și celor care le-au fost alături în mediul online, pe perioada cât au stat despărțiți, artista a transmis un mesaj neașteptat.

Cu ocazia împăcării, fanii lor au aflat că povestea lor de dragoste e mai puterincă ca oricând. Mesajul de pe Facebook al Nicoletei Voicu a surprins, fiind considerat și unul cât se poate de emoționant. Artista a dorit să arate că s-a maturizat, dar și că știe în momentul de față ce vrea de la viață.

”Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine. Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot. Ușor debusolata, căutăm un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea. Ai venit de nicăieri. Așa a fost atunci. Se stabilise un punct fix în universul meu și începusem să-mi construiesc viața în jurul acelui punct fix: tu.

Copilul din mine se maturiza de la o zi la alta. Păsise într-o viață cu de toate. S-a maturizat treptat, până la adultul de astăzi. Astăzi, femeia care știe ce vrea, independentă, stăpână pe deciziile sale, are certitudinea că ai fost lecția ei importantă inclusă în programa vieții pentru a putea absolvi examenul de maturitate cu notă maximă. Știu ce va fi acum, niciodată nu știu ce va fi mâine, un singur lucru este sigur: în planul lui Dumnezeu totul e bine gândit”, a transmis Nicoleta Voicu, pe Facebook.

Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu. Mesajul postat de iubita cu 30 de ani mai tânără
Gheorghe Turda s-a împăcat cu Nicoleta Voicu și fanilor le-a fost transmis un mesaj total neașteptat

Totuși, cu un an de zile în urmă, interpreta nu vorbea la fel de frumos despre cel care i-a devenit iarăși partener. Semn că într-adevăr s-a maturizat, cântăreața a dorit să îi arate acest semn de respect lui Gheorghe Turda. Relația lor a fost presărată cu suișuri și coborâșuri, însă până la urmă aceștia au ajuns la sentimente mai bune. În vârstă de 72 de ani, interpretul și Nicoleta Voicu au avut în trecut de împărțit dialoguri aspre. Artista făcea comentarii nu tocmai plăcute la adresa acestuia, susținând pe atunci că:

„Nu s-a născut femeia care să fie atât de importanta în viața lui încât să rateze vreun eveniment cu bani. Lipsa recunostintei, care se poate rezuma la un simplu mulțumesc atunci când trebuie. Dedesubturi pe care numai o minte ascuțită le poate tranșa și despica în patru. Umilințe pe care demnitatea unei femei nu le poate accepta. Psiholog pentru toate neîmplinirile trecute. Un bun psiholog, că mie mi-a luat vreo două luni la începutul relației și n-am mai rezistat. I-am recomandat să-și rezolve problemele trecutului și apoi să mă caute pentru sentimentul iubirii”, după cum spunea Nicoleta Voicu, într-un interviu despre Gheorghe Turda.

Urmăriți Impact.ro și pe