Gheorghe Turda dă de pământ cu artiștii din muzica populară. „Doar eu pot să cânt două ore fără bandă. Sunt făcuți la heirup”

Stan Filon 23.05.2022, 14:20
Gheorghe Turda dă de pământ cu artiștii din muzica populară. „Doar eu pot să cânt două ore fără bandă. Sunt făcuți la heirup”

Gheorge Turda a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro de ce este mai mereu atras în scandaluri. Celebrul interpret a stat și s-a gândit și a ajuns la concluzia că mulți interpreți de muzică populară, cu care a împărțit aceeași scenă zeci de ani, au ajuns să îl invidieze și de aici pornesc toate conflictele. Artistul a făcut referire și ultimele declarații făcute la adresa sa de Mioara Velicu, care a spus că artistul i-ar fi grăbit pensionarea.

Gheorghe Turda dă de pământ cu artiștii invidioși din muzica populară

Gheorge Turda, ajuns la 78 de ani, face ce face și ajunge pe prima pagină a ziarelor. Spune că este atras în scandaluri, iar motivul este invidia colegilor săi de scenă. Celebrul interpret este de părere că aceștia sunt invidioși pe faptul că el este printre puținii cântăreți care încă mai pot susține un concert de două ore, fără să apeleze la „bandă”.

„Este vorba de invidie! Se nasc tot felul de discuții de la minciunile pe care ei le spun în public, pe la emisiuni tv, pentru audiențe. Unii n-au respect, nu știu să dea ”Bună ziua!”, la evenimente. În plus, ține de incultura unora. Mulți artiști n-au educație muzicală, sunt făcuți la ”Heirup!” și sunt foarte încrezuți. Sunt singurul artist care, la 78 de ani, poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot, căci nu au vocea lui Gheorghe Turda. Vocea este dată de mama, de la bunul Dumnezeu. Sunt singurul care am făcut belcanto, operă, nu am făcut foaie verde pe la nu știu care cămin cultural. Nu toți suntem artiști de folclor, câțiva alegi, unii nu au educație muzicală, n-au bagajul de cunoștinte pentru a deveni soliști de folclor”, a declarat Gheorghe Turda pentru EGO.ro.

Gheorghe Turda da de pamant cu artistii invidiosi din muzica populara
Gheorghe Turda i-a raspuns Mioarei Velicu (foto stanga)

Mioara Velicu a spus că s-a pensionat mai devreme din cauza lui Gheorghe Turda

Despre declarațiile Mioarei Velicu, interpretul spune că nu mai vrea și alte scandaluri. Interpreta a fost invitata lui Denise Rifai, la emisiunea ei de la Kanal D, unde a fost întrebată de relația tensionată pe care a avut-o cu Gheorghe Turda. Vedeta a declarat chiar că acesta i-a fi grăbit pensionarea.

„Pentru el au contat foarte mult gradele, voia să îi spunem domnul colonel. (…) Este un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că niciodată nu am făcut, altfel făceam telenovelă la televizor. Nu am vrut să pomenesc de lucrul ăsta.(…) Mă adusese într-o stare ca să plec eu, fără să îmi spună: ”Pleacă!”. Am ajuns într-o stare foarte gravă și noroc de bărbatul meu, care tot timpul mi-a dat o liniște sufletească. Am mers la Ansamblul „Burnasul”, la Liviu Vasilică, și mi-a fost foarte bine, de acolo am ieșit la pensie”, a spus Mioara Velicu.

Gheorghe Turda a decis să nu mai continue scandalul, așa că a declarat pentru sursa citată că a făcut pace cu interpreta. ”Am făcut pace cu Mioara, nu vreau conflicte. Eu n-am fost niciodată invidios pe ea, așa cum poate crede”, a mai spus acesta.

Gheorghe Turda a vorbit și despre onorariile care se practică în acest moment în România, printre interpreții de muzică populară. Artistul spune că se cere undeva între 1200 și 2000 de euro petru o noapte întreagă, însă depinde și de formula cu care artistul se prezintă la eveniment, respectiv cu sau fără orchestră. Artistul spune că este în continuare foarte ocupat și are nunți programate chiar și pentru anul 2023.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...