Gheorghe Hagi și Gică Popescu, donație pentru victimele cutremurului. „Nu avem cum să uităm Turcia”

Mihnea Tălău 13.02.2023, 23:53
Gheorghe Hagi și Gică Popescu, donație pentru victimele cutremurului. „Nu avem cum să uităm Turcia”

Gica Hagi și Gheorghe Popescu sunt alături de poporul turc, grav încercat în urma cutremurelor devastatoare de săptămâna trecută. Ei nu au uitat cât au fost de iubiți de turci după evoluțiile magnifice sub culorile clubului Galatasaray Istanbul. Drept urmare, alături de clubul pe care îl conduc, Farul Constanța, ei au donat 50.000 de euro victimelor seismului care a secerat zeci de mii de vieți.

Hagi și Popescu au sărit în ajutorul victimelor cutremurelor din Turcia

Așa cum turcii nu îi uită pe Hagi și Popescu, nici noi nu avem cum să uităm Turcia. Astăzi, împreună cu Gică Hagi, am fost în vizită la Excelența Sa Ozgur Kivanç Altan, Ambasadorul Turciei în România.

Clubul Farul Constanța a asigurat Ambasadei Turciei tot sprijinul în această perioadă extrem de dificilă și a venit în ajutorul victimelor cu o donație de 50.000 de euro.

Îi mulțumim Excelenței Sale pentru primirea făcută și ne dorim din suflet ca veștile rele ce vin dinspre Turcia să se încheie, iar poporul turc să rămână puternic”, a postat Gică Popescu pe pagina sa de Instagram.
Urma vizibila lasata de cutremurul din Turcia. Falia care desparte pamantul in doua, filmata de la inaltime. Video

Gică Popescu a jucat în perioada 1997-2001 în tricoul celor de la Galatasaray și a câștigat 4 titluri de campion al Turciei, două Cupe ale Turciei, o Cupa UEFA și Supercupa Europei.

De partea cealaltă, Gică Hagi a evoluat în tricoul „CimBom” în perioada 1996-2001. Față de Gică Popescu, Hagi a câștigat și două Supercupe ale Turciei.

Împreună, cei doi au strâns 370 de apariții pentru Galatasaray.

Daniel Pancu a donat și el 25 de mii de euro

Și fostul fotbalist Daniel Pancu care a evoluat la Beșiktaș Istanbul, impresionat de drama acestui popor, a donat aproximativ 25 de mii de euro victimelor cutremurelor din Turcia.

Daniel Pancu (45 ani) a evoluat pentru Beșiktaş între august 2002 și ianuarie 2006. În cele 3 sezoane și jumătate, atacantul a adunat 110 meciuri pentru clubul din Turcia, în care a reușit să marcheze 24 de goluri și să ofere 10 pase decisive, totul culminând cu titlul câștigat în 2003.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...