Gheorghe Hagi s-a enervat și a plecat în mijlocul unui interviu. Întrebarea care l-a deranjat pe ‘Rege’

Andrei Cezar 18.10.2021, 10:00
Gheorghe Hagi s-a enervat și a plecat în mijlocul unui interviu. Întrebarea care l-a deranjat pe ‘Rege’

Farul Constanța a fost învinsă la Pitești de FC Argeș, scor 1-2. La finalul partidei, Gheorghe Hagi a avut o reacție ciudată când a fost întrebat despre echipa națională a României.

Reacția lui Gheorghe Hagi când a fost întrebat de echipa națională

Echipa națională va rămâne fără selecționer după partidele din noiembrie cu Islanda și Liechtenstein. Mirel Rădoi și-a anunțat decizia după partida cu Armenia de la București (1-0) și nimic nu pare că îl mai poate întoarce din drum.

Astfel, dacă România va termina pe locul 2 în grupa J, la barajul pentru Campionatul Mondial 2022 va avea un alt selecționer. Unul dintre numele vehiculate intenst ca înlocuitor al lui Mirel Rădoi a fost Gică Hagi.

La finalul partidei dintre FC Argeș și Farul Constanța, ”Regele” a fost întrebat și despre situația în care se află echipa națională. Hagi a refuzat, însă, să vorbească despre prima reprezentativă și a plecat de la interviu.

Nu, nu, nu, nu vorbesc. S-a vorbit enorm. Mulțumesc, o seară bună”, a spus ”Regele”, după care a plecat.

Gheorghe Hagi a comentat și evoluția echipei sale de seara trecută contra celor de la FC Argeș. Antrenorul Farului a declarat că portivit desfășurării partidei, maeciul ar fi trebuit să aibă un alt deznodământ.

Meritam mult mai mult, la cum a mers jocul, la ce ocazii am avut. Meritam victoria, dar așa e fotbalul câteodată. Trebuie să mergem înainte, să vedem ce am făcut bine și să facem și mai bine. Acum, rămâne doar rezultatul”, a declarat Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi s-a enervat si a plecat în mijlocul unui interviu. Intrebarea care l-a deranjat pe ‘Rege’
Gheorghe Hagi s-a enervat si a plecat în mijlocul unui interviu. Intrebarea care l-a deranjat pe ‘Rege’

Anunțul plecării lui Mirel Rădoi, șoc pentru lumea fotbalului românesc

După meciul câștigat de tricolori cu Armenia, pe 11 octombrie, scor 1-0, Mirel Rădoi a lăsat o țară întreagă cu gura căscată când și-a anunțat plecarea de la echipa națională. Cu toate că are șanse mari să califice echipa la baraj, selecționerul a anunâțat că va părăsi prima reprezentativă după ultimele două meciuri pe care Româmnia le mai are de jucat în grupa J: cu Islanda ”acasă” și Liechtenstein în deplasare.

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a fost mesajul transmis de Rădoi, după jocul cu Armenia.

Urmăriți Impact.ro și pe