Gheorghe Hagi, gest fabulos pentru un fotbalist ajuns celebru. L-a văzut singur pe teren și i-a cumpărat un apartament de 25.000 de euro

Iancu Andreea 31.10.2021, 17:28
Gheorghe Hagi, gest fabulos pentru un fotbalist ajuns celebru. L-a văzut singur pe teren și i-a cumpărat un apartament de 25.000 de euro

Antrenorul Gheorghe Hagi este un om extrem de generos, care, în ciuda succesului său, a rămas ancorat în realitate și nu a uitat de unde a plecat. De aceea, nu de puține ori, fostul fotbalist a ales să îi sprijine pe cei care au nevoie de o mână de ajutor, fiind mai puțin binecuvântați de soartă. Un gest fabulos a făcut „Regele” Hagi pentru un fotbalist care între timp a ajuns celebru. Tânărul era un puști care doar visa să devină un mare sportiv atunci când antrenorul a decis să îi cumpere un apartament de 25.000 de euro. Fotbalistul a cunoscut succesul după ce a stat o perioadă în grija lui Hagi, la Viitorul.

Gestul lui Gheorghe Hagi pentru un fotbalist ajuns celebru

Generozitatea lui Hagi pare să fie nelimitată, mai cu seamă în situațiile în care întâlnește tineri pasionați de fotbal, care visează la un viitor strălucit, dar care nu au posibilități materiale. Un fotbalist care a activat o bună perioadă de timp la Viitorul și în cadrul Academiei lui Hagi, a ajuns celebru și datorită unui gest pe care antrenorul l-a făcut pentru el. Tânărul se număra pe atunci printre jucătorii de fotbal cu potențial, fiind extrem de muncitor, motiv pentru care Gheorghe Hagi a decis să îl susțină și să îi cumpere un apartament.

Florinel Coman, atacantul de pe banca FCSB, s-a remarcat în fața „Regelui”, care a simțit că fotbalistul are potențial. Deși provenea dintr-o familie săracă, părinții săi fiind plecați la muncă în Spania când el avea doar 8 ani, Coman a fost crescut de bunici și a visat ca într-o zi să ajungă fotbalist. La 13 ani, sportivul a fost remarcat la Academia Hagi și astfel a fost transferat de la Luceafărul Brăila. Viața i s-a schimbat definitiv după ce Gheorghe Hagi a ales să îi facă un cadou special.

Gheorghe Hagi, gest superb pentru un fotbalist ajuns celebru
Florinel Coman, atacantul FCSB

Motivul pentru care „Regele” i-a cumpărat un apartament în valoare de 25.000 de euro

Potrivit playsport.ro, Hagi l-a surprins pe Florinel în timp ce se antrena singur, la Academie, în timpul unei vacanțe. Pentru că tânărul nu a plecat acasă, Gheorghe Hagi a fost curios să afle care este motivul pentru care jucătorul a ales să rămână în cantonament. Fotbalistul a menționat că nu are mult spațiu și că nu are unde să doarmă și de aceea a preferat să rămână în cantonament. În urma acestui dialog, Hagi a decis să scoată din buzunar aproximativ 25.000 de euro și i-a făcut cadou tânărului Florinel Coman un apartament în Brăila, potrivit sursei citate.

Florinel Coman, un jucător valoros, dorit de o echipă străină

Antrenorul pare să fi fost inspirat, astfel că Florinel Coman a ajuns să fie transferat la FCSB. Pentru această mutare, Gheorghe Hagi a încasat în 2017, de la Gigi Becali, 2 milioane de euro. Fotbalistul a devenit astfel unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Liga 1. Totodată, există un interes crescut pentru transferul jucătorului crescut de Gheorghe Hagi la echipa turcească Galatasaray. Între timp, Florinel Coman visează la primul titlu de campion, pe banca FCSB și este pregătit să revină în teren după ce a suferit o accidentare serioasă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...