Gheorghe Hagi, dat de gol. De ce ar fi refuzat, de fapt, naționala. ”Pierdea milioane de euro”

Andrei Cezar, Paul Dobrescu 22.11.2021, 15:28
Gheorghe Hagi, dat de gol. De ce ar fi refuzat, de fapt, naționala. ”Pierdea milioane de euro”

Gigi Becali l-a dat de gol pe nașul său, Gică Hagi. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit motivul real pentru care ”Regele” ar fi refuzat echipa națională. Nu e vorba de conflict de interese, așa cum a declarat Hagi după ce l-a refuzat pe Răzvan Burleanu.

Gheorghe Hagi a fost dat de gol. De ce ar fi refuzat, de fapt, echipa națională

Gică Hagi a purtat negocieri zilele acestea cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, pentru a prelua echipa națională, după ce postul de selecționer a rămas vacant. În cele din urmă, liderul Generației de Aur a declinat oferta venită din partea FRF, iar motivul invocat de Hagi ar fi că nu poate antrena și naționala, iar în același timp să fie și acționar majoritar la clubul Farul Constanța.

Gigi Becali, finul lui Hagi, este însă de altă părere. Potrivit latifundiarului, ”Regele” ar fi refuzat oferta lui Burleanu din rațiuni financiare.

Condiția ca Hagi să fi putut deveni selecționer era să fi vândut echipa, ceea ce a fost extrem de aproape să se întâmple, potrivit lui Ilie Dumitrescu.

Gică Hagi antrenează, antrenează încontinuu. Nu e vorba de conflict de interese, ci de interese de bani. Cât poate să-i dea echipa națională? El acolo (n.r. – la Farul Constanța) pierde milioane de euro.

Trebuie să aleagă… pierd milioane, dar mă duc la echipa națională. Pentru glorie… dar nu e sigur că va face performanță. Cât să ia, 500.000 de euro pe an la echipa națională? Între timp, pierde milioane de euro la echipa lui, pentru că nu mai vinde jucători pe bani mulți.

Jucătorii care sunt acum la echipa națională îi vom vedea peste 2-3 ani, cu adevărat. Florinel Coman, Man, Moruțan, Tavi Popescu, Ianis Hagi. Abia acum e tare Ianis Hagi, să-l vedeți la 25 de ani ce o să facă”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Gheorghe Hagi, dat de gol. De ce ar fi refuzat, de fapt, nationala. ”Pierdea milioane de euro”

Gheorghe Hagi, atacat dur de un fost coleg: ”A fost băgat la înaintare și și-a luat șah-mat”

”Regele” a fost aspru criticat de unul dintre foștii săi colegi, după ce a refuzat echipa națională. Dănuț Lupu consideră că Hagi ar fi fost ”băgat la înaintare” cu scopul de a pune presiune pe oficialii federației, iar odată cu refuzul său la oferta venită din partea FRF, Burleanu l-ar fi făcut ”șah-mat”.

Ce vă miră pe voi la Hagi? Nu îl știți? Tot urlă în ultimii ani că fotbalul românesc se duce în cap. Da, Gică are tot dreptul să vorbească. Este unul dintre noi și este fostul mare fotbalist și căpitan al naționalei României, Gheorghe Hagi.

Dar uitați ce i se întâmplă când este băgat la înaintare, că el a fost băgat la înaintare, iar Burleanu s-a prins și i-a dat șah mat în fața opiniei publice. Și-a luat șah mat și s-au convins acum toți de el. Uite că i s-a dat naționala pe mână, iar Gică atunci când a fost pus în fața faptului împlinit și-a adus aminte că e patron la Farul și la Academie?

Păi asta știam toți și știa și el de la început. Dar vă spun eu că el nu se aștepta să fie căutat de Burleanu și să i se propună postul de selecționer” – Dănuț Lupu, pentru propsort.

Urmăriți Impact.ro și pe