Gheorghe Gheorghiu câștigă bani de pe urma soției. ”A fost o nuntă ca în basme”

Badea Violeta 23.11.2021, 08:57
Gheorghe Gheorghiu câștigă bani de pe urma soției. ”A fost o nuntă ca în basme”

Celebrul cântăreț de folk, Gheoghe Gheorghiu, s-a căsătorit la 67 de ani cu cu aleasa inimii sale, Gabriela Bănescu. Nunta a avut loc pe data de 14 noiembrie, în America. Cei doi au pus la punct toate detaliile, iar petrecerea a fost ca-n basme. Iată câți bani a câștigat artistul de pe urma soției sale.

Câți bani a câștigat Gheoghe Gheorghiu la nunta cu Gabriela Bănescu

Gheoghe Gheorghiu și Gabriela Bănescu sunt mai fericiți ca niciodată pentru că și-au unit destinele. Evenimentul a avut loc luna aceasta, iar la petrecere fabuloasă au luat parte aproape 500 de invitați. Potrivit celor de la Playtech.ro, darul pentru miri a fost, în medie, de circa 1.000 de dolari de familie.

Dacă facem un mic calcul, putem să ne închipuim că cei doi au reușut să strângă o sumă uriașă, la nuntă. Mai exact, Gheoghe Gheorghiu și Gabriela Bănescu au fost înzestrați de invitații lor cu circa 200.000 de dolari americani.

„Nu pot să vă spun cât au câștigat după nuntă. Însă, cred că doar închirierea sălii i-a costat 20.000 de dolari.

Apoi, mâncarea și băutura, care au fost din belșug, s-au ridicat și astea la peste 20.000 de dolari. Nu mai vorbesc de ornamentele florale sau mai știu eu ce comenzi speciale au mai fost.

A fost o nuntă aparte, fiindcă mirii au ținut morțiș ca lumea să se simtă foarte bine, nu bine. Sigur, pentru mulți de acolo a contact atmosfera, faptul că s-au simțit ca-n paradis și e posibil să fii băgat mâna mai adânc în buzunare.

Ce știu e că la finele nunții toată lumea avea un singur cuvânt pe buze, minunat. Iar nașul mi-a spus, mai în glumă, mai în serios, că după nunta asta se întoarce mult mai ușor acasă!

Fiecare va înțelege ce dorește din afirmația hâtrului de Bebe Mihu!”, potrivit unuia dintre participanți, citat de sursa de mai sus.

Gheorghe Gheorghiu si sotia
Gheorghe Gheorghiu si sotia

Ce mâncare s-a servit la nunta lui Gheoghe Gheorghiu

Același apropiat al celor doi a dezvăluit ce delicatese au gustat invitaţii. Potrivit acestuia, vedeta evenimentului a fost carnea de vițel, aceasta fiind și preferata americanilor.

„Nu a fost doar carne de vacă sau de vițel, fiindcă asta e preferata americanilor, ci și carne de pui, dar și de porc.

În plus, prăjiturile și băuturile au fost din belșug. La un moment dat, am simțit nevoia să iau o gură de șliboviță.

Nu am avut loc pe masa unde să pun un pahar curat, vă rog să mă credeți și am renunțat! Am rămas la varianta whisky”, a mai precizat aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...