Gheorghe Gheorghiu, despre relaţia cu Anca Țurcașiu. Detaliul „scăpat” la TV de către cântăreţ

Ioana Bucur 25.05.2022, 15:08

Talentați, celebri, au format unul dintre cele mai urmărite și admirate cupluri din showbiz-ul românesc în anii ’90. Timpul a trecut, fiecare și-a urmat propriul drum, tot în lumina reflectoarelor, însă publicul nu i-a uitat. Recent, invitat în platoul unei emisiuni TV, Gheorghe Gheorghiu a făcut mărturisiri neașteptate despre relația cu Anca Țurcașiu. Ce detaliu i-a „scăpat” cântărețului, în direct.

Ce a spus, la TV, Gheorghe Gheorghiu despre relația cu Anca Țurcașiu

Sfârșitul anului 2021 a adus o fericire uriașă în viața celebrului artist. Gheorghe Gheorghiu s-a însurat în SUA, avându-i nași pe Maria Dragomiroiu și Alexandru Mihu.

Nunta religioasă a lui Gheorghe Gheorghiu și a partenerei sale, Gabriela Băncescu, a avut loc la Biserica Sfinții Apostoli Petru și Pavel din New York. Pe invitația de nuntă a fost scris și titlul șlagărului „Unde dragoste nu e, nimic nu e” interpretat de artist, alături de precizarea „două suflete pereche”.

Însă înainte de relația cu actuala sa soție, artistul a avut mai multe relații, cea mai cunoscută rămânând povestea de dragoste trăită cu actrița Anca Țurcașiu.

Recent, Gheorghe Gheorghiu a fost invitat în platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, unde a acceptat provocarea sosurilor picante. A vorbit degajat despre trecutul său, făcând și câteva dezvăluiri neașteptate despre fosta sa parteneră și a „scăpat” chiar un detaliu mai puțin plăcut.

„Era narcisistă. Când îi ceream să mergem cu prietenii la un grătar, ea spunea că „mai bine citim o carte”. Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani. Era frumoasă, chiar prea frumoasă.

Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase. A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile, mereu am avut parte de dragoste și apreciere din partea oamenilor”, a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu.

Gheorghe Gheorghiu, despre relaţia cu Anca Țurcașiu. Detaliul „scăpat” la TV de către cântăreţ
Gheorghe Gheorghiu și Anca Țurcașiu

„Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam”

Cele două vedete au format un cuplu timp de cinci ani. În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani, păreau făcuți unul pe celălalt. Motivul despărțirii, spunea Anca Țurcașiu, ar fi fost cariera ei, care îi solicita din ce în ce mai mult timp.

„Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare, şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică, nu ştiu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer.

Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, a declarat Anca Țurcașiu în revista Tango, în 2011.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...