Gheorghe Dincă, declaraţii dure despre ce ar fi făcut cu Alexandra Măceșanu. Mama copilei, evacuată din sală: „Mi-e rău”

Stan Filon 12.05.2022, 10:06
Gheorghe Dincă, declaraţii dure despre ce ar fi făcut cu Alexandra Măceșanu. Mama copilei, evacuată din sală: „Mi-e rău”

A fost scandal în toată regula la ultima audiere din dosarul crimelor de la Caracal! Gheorghe Dincă, judecat pentru răpirea și uciderea Alexandrei Măceașanu și a Luizei Melencu, s-a dezlănțuit în fața instanței și a dat niște detalii foarte greu de ascultat de către famiile victimelor. Mama Alexandrei Măceșanu nu a mai rezistat să audă „balivernele” lui Dincă, așa că s-a răstit la judecătoare.

Gheorghe Dincă a făcut declaraţii dure despre ce ar fi făcut cu Alexandra Măceșanu

A fost scandal la audierile din dosarul crimelor din Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu, fata dispărută când avea 15 ani, nu a mai rezistat să asculte poveștile lui Gheorghe Dincă și s-a răstit la judecătoare, care a dat-o afară din sală și a și amendat-o.

Mai nou, Gheorghe Dincă susține că cele două fete răpite erau prostituate și au fost de acord să întrețină relații intime cu el, contra cost. Monstrul din Caracal a venit cu detalii intime despre ce i-ar fi făcut Alexandrei Măceșanu, moment în care mamei victimei i s-a făcut rău, așa că a reacționat.

Gheorghe Dinca a venit cu declaratii dure despre ce ar fi facut cu Alexandra Macesanu
Gheorghe Dinca a venit cu declaratii dure despre ce ar fi facut cu Alexandra Macesanu

„Îi ascultă toate balivernele lui Dincă”

„Își bat joc de noi, să vadă o țară întreagă cum îi ascultă toate balivernele lui Dincă. N-am apucat să mai stăm până la final. Lăsați-mă că nu mai pot, mi-e rău! Ce să declare, că Alexandra s-a dus cu el, că era Făt Frumos. Ce a declarat cu Luiza, același lucru vrea să declare și cu Alexandra!”, a spus în lacrimi mama Alexandrei.

Femeia s-a enervat pe judecătoare, care îi cerea detalii explicite lui Dincă, așa că a țipat la ea, iar judecătoarea a dat-o afară din sală și se pare că i-a aplicat și o amendă.

„Judecătoarea l-a susţinut în exprimarea acelor expresii obscene cu privire la fete. Expresii de jignire, pur şi simplu. A sugerat că şi Alexandra, şi Luiza sunt nişte prostituate. Nu i-au pus, nici judecătoarea şi nici procurorul, nişte întrebări prin care să se afle unde ar putea fi fetele. Nu, întrebările care au fost: cum era, cum presta sex…? Nu ne interesează performanţele sexuale ale lui Dincă, ci ne interesează unde sunt fetele. Nu a fost un interogatoriu condus cu profesionalism”, susține Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu.

Judecătoarea l-a dat  afară din sală și pe bunicul Luizei melencu. „Ne așteptam la așa ceva. Dincă declară și spune destul de clar că el a avut de-a face cu două prostituate pentru că a căzut la înțelegere cu cei care i-au luat declarații la timpul respectiv ca să-i ușureze din pedeapsă”, susține bunicul Luizei.

Deși a declarat în trecut că le-a ucis pe cele două fete și le-a incendiat trupurile într-un cazan din spatele curții, acum Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile și susține că cele două fete au plecat vii de la el din casă. El spune că o femeie și un bărbat au venit și le-au luat pe cele două fete.

Ce spune despre Luiza Melencu

„Nu spune exact ce s-a întâmplat cu Alexandra. Spune că a fost traficată, că a ajuns în Turcia, dar sunt niște date incoerente”, afirmă și Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.

Mai nou, Gheorghe Dincă susține că a declarat că le-a ucis pe cele două fete la presiunile făcute de procurori. Mai mult, spune că ar fi fost bătut pentru a recunoaște cele două crime.

„Că l-au bătut, că l-au obligat, că a stat de vorbă cu domnii procurori, adică Dumitrana, că avea cască în ureche și el repeta ce îi spunea procurorul Dumitrana”, mai spune bunicul Luizei.

Cu o zi în urmă, Gheorghe Dincă a declarat în fața judecătorilor că i-a oferit bani pentru relații intime Luizei Melencu, iar aceasta a acceptat. Mai mult, monstrul din Caracal le-a spus judecătorilor că Luiza nu dorea să se mai ducă acasă, din cauza abuzurilor la care ar fi fost supusă de bunicul său.

Urmăriți Impact.ro și pe