Gheorghe Dincă aruncă bomba în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un celebru interlop român? Dezvăluirile sunt cutremurătoare

Stan Filon 01.10.2020, 11:52
Gheorghe Dincă aruncă bomba în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un celebru interlop român? Dezvăluirile sunt cutremurătoare

Gheorghe Dincă a venit cu o poveste halucinantă, care parcă confirmă declarațiile date de văcarul satului, care a spus imediat după ce polițiștii au dat năvală la adresa monstrului din Caracal că el a văzut două mașini în spatele casei unde a fost ținută Alexandra Măceșanu și patru indivizi care au luat-o cu forța pe fată și au plecat în trombă.

Unul dintre bărbații care ar fi luat-o pe Alexandra Măceșanu din casa lui Dincă, apropiat de Clanul Sportivilor

Monstrul din Caracal a vorbit cu avocatul familiei Măceșanu și a spus că el nu a omorât-o pe fată. Acesta a spus că în timp ce el era plecat la farmacie, a fost sunat de un un bărbat, iar atunci când s-a întors acasă, fata nu mai era la domiciliul său.

Gheorghe Dincă i-a spus avocatului numele și prenumele celor patru indivizi care ar fi luat-o pe Alexandra din casa lui. Monstrul din Caracal a spus că a mai avut de-a face cu cei patru. Unul dintre cei menționați este un interlop din București, vecin chiar cu unchiul fetei, cu Alexandru Cumpănașu.

Unul dintre barbatii care ar fi luat-o pe Alexandra Macesanu din casa lui Dinca, apropiat de Clanul Sportivilor
Unul dintre barbatii care ar fi luat-o pe Alexandra Macesanu din casa lui Dinca, apropiat de Clanul Sportivilor

”Unul dintre ei locuiește în București, prin cartier pe la mine”

Interlopul ar fi apropiat de Clanul Sportivilor și ar fi fost implicat într-o rețea de trafic de persoane, dar și de migranți, scrie wowbiz.ro. În decembrie 2019, DIICOT Arad a destructurat o rețea de trafic de migranți cu ramificații în Clanul Sportivilor din Capitală, specializat în trafic de migranți și trafic de persoane în formă continuată. Cumpănașu a făcut totul public, printr-o postare pe Facebook.

”Întrebarea a fost ”cine sunt cei 4”. Le-a dat numele fiecăruia. Ceea ce mă uluiește pe mine este că unul dintre ei locuiește în București, prin cartier pe la mine, pe aici. Foarte interesant, nu? Iar această persoană care-și face veacul pe la mine prin cartier, prin București, conform declarațiilor lui Dincă, are relații la cel mai înalt nivel. A mai avut de-a face cu acești 4 și cu acest individ și în trecut.

”A fost contactat de către acest răpitor”

După ce a plecat după medicamente, a fost contactat de către acest răpitor iar în momentul în care s-a întors în casă, Alexandra nu mai era în casa lui.

Întrebat despre țara în care ar putea fi Alexandra, răspunsul nu a fost unul ezitant, a fost unul tranșant. Dincă a spus că nu are de unde să știe unde este acum Alexandra, dar cele 4 persoane, cei 4 interlopi care lucrează într-o rețea, împreună cu polițiști de la cel mai înalt nivel ai Poliției Române, fac trafic de ființe umane într-o anumită țară de foarte mult timp.

Dincă dă date concrete și verificabile despre complicii lui. Eu așa îi văd: complicii lui, chiar dacă el încearcă să-i ca pe niște interlopi separați, care și în trecut au procedat la fel… Niște răpitori și niște traficanți, nu doar de fete ci și de migranți. Ați auzit bine! Asta este ceva care spune foarte mult pentru că știu ce înseamnă asta și cine poate să protejeze un om care trafichează migranți”, a povestit Alexandru Cumpănașu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...