Gestul umilitor făcut de Gabriela Cristea la 2 ani de la moartea lui Marcel Toader. Asta spune multe despre vedetă

Badea Violeta 22.07.2021, 15:35

La doi ani de la moartea lui Marcel Toader, Gabriela Cristea a făcut un gest umilitor. Vedeta mai avea câteva procese care aveau legătură cu fostul ei partener de viață. Iată ce s-a întâmplat. Asta spune multe despre vedetă!

Gestul umilitor făcut de Gabriela Cristea la 2 ani de la moartea lui Marcel Toader

Gabriela Cristea și Marcel Toader au avut o căsnicie care a durat cinci ani, iar despărțirea lor a ținut mult timp prima pagină a publicațiilor. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele și din cauza neînțelegerilor s-au deschis mai multe procese. Imediat după moartea fostului afacerist, Gabriela Cristea a fost obligată de instanță să returneze mașina pe care o folosea de 10 ani sau să achite suma de 40.000 de euro.

Din spusele administratorului judiciar al firmei lui Marcel Toader, automobilul era un bun al companiei. După ce instanța a aprobat această decizie, prezentatoarea de televiziune a luat decizia de a renunța la singura mașină a familiei. Până își va achiziționa un nou autoturism, vedeta a apelat la firmele de închirieri auto.

„Astăzi am plecat devreme de acasă pentru ca am multe treburi de rezolvat prin oras. Am închiriat pe termen mai lung o mașină sigură de la… până când ne vom achiziționa o altă mașină, ca să reușim să facem tot ce ne-am propus. La drum!”, a scris Gabriela Cristea pe o rețea de socializare.

Gestul umilitor facut de Gabriela Cristea la 2 ani de la moartea lui Marcel Toader
Gestul umilitor facut de Gabriela Cristea la 2 ani de la moartea lui Marcel Toader

Gabriela Cristea nu a participat la înmormântarea lui Marcel Toader

Gabriela Cristea și Marcel Toader s-au despărțit cu scandal, iar cei doi au rămas cu resentimente după ce au ajuns la divorț. Prezentatoarea de televiziune s-a judecat mult timp cu fostul afacerist din cauza anumitor sume de bani. Vedeta l-a acuzat de multe ori pe Marcel Toader că îi umblă în conturi și îi extrage anumite sume.

Marcel Toader nu s-a lăsat mai prejos și a jignit-o pe Gabriela de câte ori a avut ocazia. În urmă cu doi ani, fostul afacerist a decedat, iar prezentatoarea nu a putut să-l ierte niciodată și nu a participat nici la înmormântarea acestuia.

În urmă cu câțiva ani, Gabriela l-a cunoscut pe Tavi Clonda la Kanal D. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut și formează un cuplu extrem de solid. Mai mult de cât atât, cei doi s-au căsătorit și au împreună și două fetițe superbe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI