Gestul uimitor făcut de Anamaria Prodan. E clar că se teme de Reghecampf!

Andra Daoud 06.01.2022, 17:47
Gestul uimitor făcut de Anamaria Prodan. E clar că se teme de Reghecampf!

Prima înfățișare din procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf va avea loc pe 7 februarie. Până atunci, impresara a luat o decizie care i-a uimit pe mulți și este hotărâtă să meargă până la capăt și să iasă cu fruntea sus din această căsătorie. Ce a făcut Anamaria în casa de la Snagov și cum își justifică gestul.

Gestul uimitor făcut de Anamaria Prodan

La câteva luni de când Laurențiu Reghecampf a plecat de acasă definitiv și cu doar o lună înainte de prima înfățișare din procesul de divorț, Anamaria Prodan a decis să schimbe yala de la casa din Snagov. Vedeta a mărturisit că se teme să nu fie jefuită și vrea ca agoniseala de o viață să le revină celor trei copii ai săi.

Scandalul dintre Anamaria Prodan, fostul ei soț și amanta acestuia a trecut de la declarații la fapte. Impresara a făcut deja două plângeri penale pentru furt, la adresa antrenorului, dar și una împotriva iubitei acestuia, Corina Caciuc. Ana susține că Reghe ar fi sustras sume mari de bani din conturi, lucru pe care nu este dispusă să îl treacă cu vederea.

Anul acesta în foarte scurt timp va aduce înapoi tot ce a sustras. Atunci amanta să stea cu el și să facă bani amândoi de la 0, căci eu l-am luat așa. Munca mea este doar pentru copiii mei, nu pentru amantele lui Reghecampf. Mendrele lui să și le facă prin Amsterdam, nu să ia munca copiilor mei.

Dar legal le descurc eu încet-încet și la final, care a greșit plătește fără să clipească. I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot cu avocați, căci în 8-10 ani și-a satisfăcut fanteziile pe munca familiei, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Gestul uimitor făcut de Anamaria Prodan. E clar că se teme de Reghecampf!
Gestul uimitor făcut de Anamaria Prodan. E clar că se teme de Reghecampf!

Reghe nu și-ar fi văzut copilul de Sărbători

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, Laurențiu Reghecampf nu ar fi mers să își vadă copilul de Sărbători, pe Laurențiu Junior, fiul lui și al Anei. Aceleași surse susțin și că antrenorul de la Universitatea Craiova le-ar fi transmis fiicelor Anei din prima căsătorie, Sarah și Rebecca, să nu îl mai caute.

La rândul său, Anamaria Prodan a obținut deja o primă victorie împotriva fostului partener. Avocații ei au reușit să anuleze Ordonanța prin care Reghe îi interzicea să folosească numele lui de familie.

Vă rog mult să respectați viața mea, care este exemplu pentru copiii mei și să-i urmăriți, în schimb, pe Reghe și pe amanta lui, care este avidă de publicitate! Reghe îi făcea de ani promisiuni amantei că o va face vedetă și o va pune pe coperta revistelor.

Acum că amanta a terminat Cambridge, trebuie să-l ia și pe el să o termine și el, să fie intelectuali amândoi. Sau poate el termină Oxford finanțe și bănci, căci am văzut că știe să facă tranzacții de ceva timp. Vai de mama lui când vor trage avocații linie! a mai spus impresara pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe