Gestul tulburător făcut de fiul unui artist celebru. Și-a dus mireasa în cimitir în ziua nunții

Badea Violeta 23.09.2022, 19:05

A fost bucurie mare în lumea artistică! Fiul celebrului dirijor Nicolae Botgros, Corneliu, a decis să-și unească destinul cu aleasa inimii sale. După fericitul eveniment, proaspătul însurăţel și-a dus mireasa în cimitir. De ce a făcut acest gest? Iată motivul cutremurător!

Fiul lui Nicolae Botgros s-a căsătorit

Celebrul dirijor Nicolae Botgros este în culmea fericirii. Băiatul său, Corneliu, a ajuns la altar cu aleasa inimii sale. Artistul a avut parte numai de momente de fericire în cursul zilei de joi, 22 septembrie.

Fiul dirijorului, din mariajul cu regretata interpretă de muzică populară din Republica Moldova, Lidia Bejenaru, s-a căsătorit cu femeia care a reușit să-i fure inima.

Mirii au fost extrem de emoționați, iar petrecerea a fost una pe cinste. Nunta a fost una de vis, cu invitați pe măsură și preparate diverse. Atmosfera a fost întreținută de interpreta de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu. Pe scenă a urcat, de asemenea și maestrul Nicolae Botgros, dar și proaspătul însurățel.

Citește și Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, mărturisiri dureroase despre tatăl său. Ce s-a întâmplat când şi-a văzut surioara de doar trei ani!

Nunta Corneliu Botgros
Nunta Corneliu Botgros

Corneliu Botgros si-a dus mireasa în cimitir

După marea petrecere, artista Mariana Ionescu Căpitănescu a publicat în mediul online o serie de fotografii emoționante de la nunta fiului bunului său prieten, Nicolae Botgros.

Admiratorii artistei, dar și cei ai dirijorului Nicolae Botgros au fost uimiță să vadă asta. Chiar în ziua marelui eveniment, Corneliu, proaspăta sa soție și apropiații familiei au mers la mormântul regretatei Lidia Bejenaru Botgros, pentru un moment de reculegere.

Interpreta de muzică populară, Mariana Ionescu Căpitănescu, a profitat de ocazie și a imortalizat momentul emoționat în care întreaga familie Botgros s-a aflat lângă mormântul Lidiei Bejenaru din Chișinău.

„Împreună cu familia Botgros, un moment de reculegere la mormântul Lidiei Bejenaru Botgros.” a scris cântăreață în postarea sa pe o rețea socială.

Lidia Bejenaru a murit anul trecut

Soția lui Nicolae Botgros a încetat din viață anul trecut. În vârstă de 68 de ani, interpreta de peste Prut se confrunta cu anumite probleme de sănătate, după cum a declarat Corneliu.

„A avut probleme la colon, cancer, și în urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost operată de trei ori timp de o săptămână”, a declarat fiul lui Nicolae Botgros, care este violonist în Orchestra de muzică populară ,,Lăutarii”, potrivit tv6.md.

Citește și Corneliu Botgros, decizie neaşteptată după moartea mamei sale. Ce nu mai vrea să facă fiul îndrăgitului Nicolae Botgros!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...