Gestul surprinzător făcut de Iulia Albu pentru fiica ei. Puțină lume se aștepta la asta

Elena Avramescu 13.08.2020, 15:25
Gestul surprinzător făcut de Iulia Albu pentru fiica ei. Puțină lume se aștepta la asta

Controversata Iulia Albu a dat recent un interviu pentru Viva!, în care a dezvăluit niște informații neștiute despre fiica ei, Mikaela. În plus, a vorbit și de planurile de viitor pregătite pentru aceasta.

Gestul surprinzător făcut de Iulia Albu pentru fiica ei

Astfel, Iulia Albu a spus că fiica ei învață într-o școală de stat, și nu una privată, precum majoritatea copiiilor de vedete din România, ceea ce a surprins pe toată lumea. Vedeta este încântată de modul în care fiica sa studiază și de felul în care predau profesorii.

„În general, nu apar la timp, pentru că, asta este, am un obicei în a întârzia la ședințele cu părinții și am avut întotdeauna, dar când apar, lucrurile sunt foarte simple. De obicei, am discuții cu profesorii. Mi se pare că foarte mulți profesori nu-și fac treaba cum ar trebui. Acum situația este diferită, pentru că Mikaela merge la o școală foarte bună. O școală de stat, apropo. Este un snobism să duci copilul la o școală privată. Există și excepții.

Eu nu sunt un om snob (râde), modestia mă caracterizează, după cum spuneam și anterior. Poate să facă o facultate în străinătate, dacă va alege un profil pentru care nu se oferă o pregătire suficientă în țară. Spre exemplu, Facultatea de Drept aș vrea să o urmeze în străinătate, pentru că în România nu mai este așa cum era înainte sau, dacă ar vrea să facă studii în domeniul bancar, tot în străinătate aș îndruma-o” a spus Iulia Albu, potrivit sursei citate.

Gestul surprinzător făcut de Iulia Albu pentru fiica ei
Gestul surprinzător făcut de Iulia Albu pentru fiica ei

„Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui”

Întrebată daca stă des pe grupurile pentru mame, Iulia a avut un răspuns amuzant: „M-au scos de pe grupul de mame de pe WhatsApp. Nu mai țin minte exact de ce, dar sincer eu nu reacționez bine la mesajele acelea banale: m-am trezit de dimineață, am mâncat și am făcut imediat o poză.

Mi se pare că sunt lucruri pe care nu ar trebui să le expui. Așa cum eu nu-mi expun copilul pe Instagram, așa nu o să-l expun nici pe un grup de mesaje. Am legat câteva prietenii, două, cu mămici, dar atât” a mai spus Iulia Albu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...