Gestul secret făcut acum de Harry și Meghan. Au scos bani grei din buzunar

Rădulescu Valentin 12.08.2020, 11:52
Gestul secret făcut acum de Harry și Meghan. Au scos bani grei din buzunar

Harry și Meghan Markle au decis să facă o schimbare majoră în viața lor, după ce au hotărât să renunțe la titlul regal. Cei doi vor să își schimbe viața și să aibă parte de mai multă intimitate. Pentru ce au dat sume impresionante de bani?

Ce a făcut prințul Harry și Meghan Mrakle?

Prințul Harry și Meghan Markle au cumpărat recent un loc unde vor să se mute definitiv. Cei doi au optat pentru o casă de familie în Santa Barbara, acolo unde vor să îl crească împreună pe fiul lor, Archie. Harry și Meghan trăiesc de 6 luni în California, într-o casă care este și a prietenilor lor, Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres. Prețul pe care l-au plătit pentru casa din Santa Barbara nu a fost încă dezvăluit, dar potrivit informațiilor, pare să fie un preț destul de mare, deoarece aici își vor continua viața pentru multă vreme, iar Santa Barbara este una dintre cele mai bogate comunități din US.

”Asta este prima casă pe care cei doi o dețin. Trebuie să fie un loc special pentru a petrece timpul în familie și pentru a avea intimitate”, au spus surse pentru pagesix.ro.

Gestul secret făcut acum de Harry și Meghan. Au scos bani grei din buzunar
Sursă Foto: TopTenRealEstateDeals

Harry și Meghan nu au intimitate

De când s-a aflat că Ducele și Ducesa de Sussex s-au mutat în California, oamenii au început să îi spioneze, iar paparazzi au început să intre în viața lor cu forța. Recent au apărut imagini cu fiul lor, care a fost fotografiat împreună cu mama lui Meghan, Doria Ragland, pe un drum privat. Din acest motiv, cuplul a lansat un proces împotriva celuia care ar fi făcut poza cu o dronă, intrând pe proprietatea privată.

”Harry și Meghan sunt amândoi supărați pentru că intimitatea lor este redusă. Dar nu din acest motiv au decis să părăsească Los Angeles. Cei doi voiau deja să cumpere casa din Santa Barbara.”, au mai spus sursele.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe