FOTO EXCLUSIV

Gestul ruşinos făcut de Oana Lis pe stradă. Soţia fostului edil al Bucureştiului s-a făcut de râs, de faţă cu toată lumea. FOTO EXCLUSIV

Stan Filon 14.06.2021, 16:53

Oana Lis a fost surprinsă de paparazzy Impact.ro făcând un gest rușinos, în plină stradă. Trecătorii toți au văzut-o pe soția lui Viorel Lis, care a ales să se facă comodă. Blondina se pare că duce o luptă grea cu kilogramele în plus și a câștigat câteva bătălii.

Gestul ruşinos făcut de Oana Lis pe stradă

Oana Lis se luptă de ani buni cu kilogramele în plus, însă se pare că în ultima vreme soția lui Viorel Lis a început, în sfârșit, să piardă în greutate. Așadar, Oana Lis a slabit destul de mult în ultima vreme și se îmbracă din ce în ce mai elegant. Aceasta a fost surprinsă ieșind dintr-un centru comerial din zona Floreasca îmbrăcata elegant și pe tocuri.

Surpriza a venit  însă când iubita fostului primar al Bucureștiului a deschis portbagajul noii sale achiziții pe patru roți. Portbagajul a fost transformat de către Oana într-un adevărat șifonier mobil, acesta fiind plin de haine și de încălțări. Pare că nu prea și-a mai aranjat hainele de ceva vreme. Ei bine, chiar de acolo Oana a luat o pereche de papuci cu care a înlocuit tocurile în plină stradă și în văzul tuturor.

Gestul rusinos facut de Oana Lis pe strada
Gestul rusinos facut de Oana Lis pe strada

Trecătorii s-au uitat lung la soția lui Viorel Lis

Probabil că Oana Lis s-a făcut comodă pentru a putea conduce mai bine, însă a făcut-o în văzul tuturor,iar trecătorii s-au uitat lung la mondenă. Soția lui Virel Lis a fost îmbrăcată în negru, semn că încă este în doliu după tatăl său, care a murit în Spania în urmă cu o lună de zile. Cei doi nu aveau însă o relație prea strânsă.

“Nu aveam o relație apropiată cu el, dar normal că am un gust amar, pentru că este omul care mi-a dat viață, chiar dacă m-a făcut și să sufăr când eram mică. Este ciudat că am aflat de la niște oameni care stau acolo, în Spania, unde a murit el. Am înțeles că el a discutat cu preotul de acolo ca să se ocupe de înmormântare, că i-ar fi făcut o împuternicire, dar, na, mi se pare ciudat că nu a încercat să ne anunțe. Eu i-am scris fratelui meu și i-am spus, pentru că mi-a scris o prietenă din Spania și m-a anunțat.

Era bolnav cu inima, nu am alte informații, am aflat de la lume despre moartea lui. Eu m-aș bucura dacă se ocupă de înmormântarea lui, dar era frumos să ne anunțe el că are probleme. Nu avea familie, a murit singur, bătrân, bolnav, așa cum și-a aranjat. Avea pensie în Spania, pentru că a lucrat mulți ani acolo, ca mulți români, și stătea undeva cu chirie la stat. Ultima dată ne-am văzut acum 10 ani, de vorbim nu vorbeam. Nu m-am întâlnit niciodată cu o situație de genul. L-am rugat pe fratele meu să ia certificatul de deces, să se ocupe… . Nu se pune problema de așa ceva (n.r. – să aducă trupul neînsuflețit în țară) pentru că nu am cum să mă ocup, nu aveam o relație ok cu el. Azi îl iert, însă, pentru tot ce mi-a greșit în viața asta!”, declara Oana Lis pentru Fanatik.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...