Gestul regelui Charles o va înfuria pe Camilla. Momentul a fost surprins de camerele de filmare. A încălcat protocolul. VIDEO

Stan Filon 18.09.2022, 13:52
Gestul regelui Charles o va înfuria pe Camilla. Momentul a fost surprins de camerele de filmare. A încălcat protocolul. VIDEO

Camerele de filmare au surprins un gest al Regelui Charles care o va înfuria pe Camilla, regina consoartă. În prima zi ca nou monarh al Marii Britanii, o femeie l-a sărutat pe Regele Charles al III-lea, în timp ce acesta saluta mulțimea din fața Palatului Buckingham. Momentul sărutului s-a viralizat în mediul online, iar media internațională a spus că noul rege a încălcat deja protocolul familiei regale britanice.

Gestul regelui Charles o va înfuria pe Camilla

Așadar, Regele Charles se pare că a încălcat protocolul familiei regale britanice chiar din prima zi de când a devenit Rege al Marii Britanii. O femeie l-a sărutat pe obraz pe rege, iar camerele de filmare au surprins momentul respectiv, care s-a viralizat în online. Femeia cu pricina a povestit toul.

Jennifer Assiminios (76 de ani), cea care l-a sărutat pe obraz pe rege, spune că a avut foarte mari emoții când monarhul s-a apropiat de locul în care ea se afla și i-a cerut voie să-l atingă. El a întins mâna. Am luat-o. I-am spus: „Îmi pare rău pentru pierderea ta.” El a spus: „Mulțumesc.” S-a uitat la mine și i-am spus: „Pot să te sărut?” El a spus: „Da”. Jennifer și-a justificat gestul spunând că Charles i s-a părut trist și “așa i-a venit” ca un gest de consolare pentru pierderea mamei.

Nu se va mai spăla pe față, după ce l-a sărutat pe Regele Charles

Momentul îi va rămâne femeii întipărit în memorie tot restul vieții sale. A recunoscut că s-a simțit „fantastic” după aceea și a glumit că nu se va mai spăla pe față, notează Telegraph. Femeia este un fan uriaș al familiei regale și are acasă o colecție impresionantă cu suveniruri care au marcat evenimente importante din viața regalităților britanice.

Femeia care l-a sărutat pe Regele Charles a recunoscut că s-a întristat foarte tare când a auzit de moartea suveranei, amintindu-și de propria ei pierdere. Soțul său, George, a decedat recent, după un mariaj de nu mai puțin de 48 de ani. Spune că soțul ei este cu siguranță foarte fericit acolo unde este, deoarece aștepta momentul când Charles va deveni rege.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...