Gestul radical la care a trebuit să recurgă Andreea Mantea. De ce l-a învățat pe fiul ei de 7 ani să-i facă injecții

Iancu Andreea 17.04.2022, 16:46

Andreea Mantea este una dintre prezențele feminine extrem de apreciate în televiziunea românească, aceasta reușind mereu să afișeze o energie bună, în ciuda faptului că a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului. Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Casa iubirii”, de la Kanal D, se bucură de fiul său, David, alături de care trăiește cele mai frumoase momente ale vieții. Pentru că cei doi se descurcă mereu împreună, iar Andreea Mantea are o afecțiune care îi dă bătăi de cap, vedeta l-a învățat pe fiu său să-i facă injecții. Prezentatoarea a făcut mărturisiri nebănuite despre viața sa.

Motivul pentru care Andreea Mantea l-a învățat pe fiul ei să-i facă injecții

Deși afișează mereu un zâmbet molipsitor, Andreea Mantea trăiește o adevărată dramă. Prezentatoarea de la Kanal D se confruntă cu alergii severe, care îi dau uneori bătăi de cap. Vedeta a povestit în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Ego.ro că a fost nevoită să își învețe fiul să-i facă injecții, după ce a descoperit că boala de care suferă nu se vindecă. În cazul în care nu urmează tratamentul, prezentatoarea poate intra în șoc anafilactic.

Andreea a dezvăluit că, după nașterea fiului ei David, i s-a declanșat o boală autoimună, o afecțiune care apare de multe ori din pricina stresului. Din păcate, prezentatoarea se confruntă cu reacții destul de severe și, din cauza bolii, a ajuns să aibă numeroase alergii. După câțiva ani în care a căutat un diagnostic, Andreea Mantea a descoperit un tratament final. Totuși, acest fapt nu exclude riscul de a suferi o reacție alergică severă care îi pune viața în pericol.

„Umblu cu pastilele după mine și cu pen-ul de epinefrină ( n.r. injecție de adrenalină folosită ca tratament de primă linie pentru pacienții cu anafilaxie, un sindrom clinic care reprezintă cele mai severe reacții alergice sistemice). L-am învățat și pe David să le facă”, a declarat Andreea pentru Ego.ro.

Andreea Mantea l-a învățat pe fiul ei de 7 ani să-i facă injecții
Andreea Mantea și fiul său David

Și fiul său, David, i-a moștenit alergiile

La fel ca multe alte persoane, care în ultima vreme au început să sufere de alergii, Andreea Mantea este afectată de situația sa medicală, însă mărturisește că încearcă să o țină sub control cu ajutorul dietei. Prezentatoarea TV a recunoscut că și fiul său o moștenește, astfel că a început să fie mult mai atentă la alimentele pe care le consumă.

Andreea Mantea a reușit să și slăbească datorită stilului de viață mult mai sănătos. Astfel, ea a scăpat de kilogramele în plus, dar și să se bucure de o stare de sănătate ameliorată semnificativ, ținând sub control afecțiunile cu care a fost diagnosticată.

„Lăsând la o parte lucrurile acestea cu slăbitul să știi că am devenit și foarte alergică la multe lucruri și atunci cumva este un stil de viață sănătos. Eu oricum nu mai puteam să mănânc multe alimente. Am avut niște probleme de sănătate cu splina și îmi era greu să mănânc, a fost foarte greu. Nu mai pot mânca nimic din ce îmi plăcea foarte mult”, a menționat Andreea Mantea.

Pentru că este o mămică responsabilă, Andreea Mantea se concentrează pe educația fiului ei și se străduiește să îi asigure o creștere admirabilă.

Urmăriți Impact.ro și pe