Gestul pe care Pepe îl face de fiecare dată înainte de Paște. ”Emoții ca anul ăsta n-am mai avut niciodată”

Nicu Stan 12.05.2021, 08:06
Gestul pe care Pepe îl face de fiecare dată înainte de Paște. ”Emoții ca anul ăsta n-am mai avut niciodată”

Gestul pe care Pepe îl face de fiecare dată înainte de Paște. Artistul a povestit că obișnuiește să meargă să se roage la mormântul lui Arsenie Boca. De asemenea, Pepe a rememorat un moment tragic din viața lui, atunci când și-a pierdut nepotul de doar 17 ani într-un tragic accident rutier.

Pepe are un ritual de Paște. Ce face cântărețul în fiecare an

Pepe a vorbit ce face el în feicare an de Paște. Cântărețul merge să se roage la mormânul lui Arsenie Boca, în Sâmbăta de Sus. Și în acest an a mers la Arsenie Boca, fiind pentru a zecea oară când o face, după cum el povestește.

”Eu emoții ca de Paștele asta nu am mai trăit in viața mea. Am fost în Vinerea Mare la Arsenie Boca, e a zecea oară când merg. Am intrat primul acolo să mă rog, conduc noaptea”, a spus Pepe.

Pepe si Raluca Pastrama nu mai formeaza un cuplu
Pepe si Raluca Pastrama nu mai formeaza un cuplu

Pepe și-a pierdut un nepot într-un tragic accident rutier

Pepe a mai dezvăluit în emisiunea Xtra Night Show că și-a pierdut un nepot în urmă cu 14 ani, însă timpul nu a vindecat suferința din sufletul său. Franco, un copil de 17 ani, a murit în urma unui accident rutier.

Pepe a lansat la scurt timp după moartea nepotului său o melodie după ce Franco i-a apărut în vis.

Pepe i-a dedicat lui Franco melodia ”Un înger”

Pepe, o fire credincioasă, a povestit tot visul și cum s-a decis să îi dedice o melodie nepotului său.

”Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit. Îmi zâmbea! Vorbea normal cu mine: l-am întrebat, bă, ești bine? El a zis da, nu mai plânge. Lui tata nu-i apar în vis ca el plânge, e supărat. Eu sunt ok aici. Nu am zis niciodată până acum că l-am visat, nu am putut. Am făcut piesa asta pentru el, el e îngerul”, a declarat Pepe.

Pepe se înțelege mai bine ca niciodată cu Raluca Pastramă

Pe de altă parte, relația dintre Pepe și Raluca Pastramă s-a calmat după ce cei doi au divorțat, iar artistul are acum ca priporitate binele celor două fetițe pe care le are cu fosta soție.

”Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altceva. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele. Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție”, a declarat Raluca Pastramă.