Gestul pe care Nicolae Dică îl făcea când lua masa la club. Fostul antrenor de la FCSB, acuzat în direct la TV

Stan Filon 03.11.2022, 16:36
Gestul pe care Nicolae Dică îl făcea când lua masa la club. Fostul antrenor de la FCSB, acuzat în direct la TV

Vin acuzații grave la adresa lui Nicolae Dică, după ce antrenorul și-a dat demisia de la FCSB! Acum s-au aflat informații din interior despre starea de spirit care era în vestiarul lui FCSB, cu Nicolae Dică pe banca tehnică.

Gestul pe care Nicolae Dică îl făcea când lua masa la club

Așasar, Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB, însă un fost fotbalist vine cu acuzații grave la adresa lui. Acesta spune că are informații din interior, legate de starea de spirit a jucătorilor și a staff-ului.

Vorbim despre Valeriu Răchită, fost fotbalist al Stelei, care spune că Nicolae Dică ajunsese să nu mai mănânce la aceeași masă cu staff-ul său. Fostul stelist spune că trebuia să-și dea demisia de ceva vreme.

Gestul pe care Nicolae Dica il facea cand lua masa la club
Gestul pe care Nicolae Dica il facea cand lua masa la club

„A beneficiat de jucători plătiți, de infrastructură”

„Nicolae Dică trebuia să plece după acel 0-10 cu Silkeborg. Dacă vrei să pleci, pleci. Demisia este o acțiune unilaterală. De unde ai adus tu 20 de milioane de euro? De la Monopoly? El a beneficiat de jucători plătiți, de infrastructură.

Singura posibilitate ca un antrenor să găsească un jucător fabulos, să-l aducă, să-l crească și pe care să-l vândă pe milioane. Nu el a făcut pregătirea fizică, nu el a făcut strategia, el a intrat după Toni Petrea”, a spus Răchită, la Pro Arena.

Răchită îl acuză pe Dică și de faptul că nu făcea antrenamentele așa cum ar fi trebuit.„Știi care sunt antrenamentele tactice la FCSB? Pase între Dawa și Tamm și minge lungă spre Compagno. Și Gigi Becali știa asta…Îi și spuneam că îți strică afacerea omul ăsta. Și cu jucătorii tineri despre care a spus că nu se bazează pe ei, și cu antrenamentele tactice, și cu aroganța după până la extrem, spre mârlănie.

În ultima perioadă nici nu mai mânca la masă alături de staff-ul lui. Sunt lucruri pe care nu poți să le faci dacă vrei să fii jupân, șmecher. Dacă Gigi Becali nu răspundea la telefon, nu își dădea demisia”, a mai spus Răchită.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...