Gestul pe care îl face fiul lui Bogdan Stanoevici. Decizia a fost luată, nu mai e cale de întors (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 18.01.2021, 16:08
Gestul pe care îl face fiul lui Bogdan Stanoevici. Decizia a fost luată, nu mai e cale de întors (Exclusiv)

Gestul pe care îl face fiul lui Bogdan Stanoevici. Decizia a fost luată, nu mai e cale de întors. Unicul fiu al marelui actor nu a putut fi alături de părintele său pentru a-l conduce pe ultimul drum, din cauza restricțiilor din contextul pandemic. Ca urmare, acesta a luat o decizie importantă. Ce vrea să facă fiul lui Bogdan Stanoevici cu cenușa tatălui său.

Gestul pe care îl face fiul lui Bogdan Stanoevici

Moartea subită a lui Bogdan Stanoevici a lăsat o întregă Românie îndoliată. După ce a pierdut lupta cu nemilosul coronavirus, aceasta fiind cauza oficială a decesului, Bogdan Stanoevici s-a stins din viață pe 12 ianuarie 2021, cu 10 zile înainte de a împlini vârsta de 63 de ani. Trupul neînsuflețit al actorului a fost incinerat, sâmbătă, 16 ianuarie 2021, la Crematoriul Vitan Bârzești din Capitală. Din păcate, unicul său fiu nu a putut veni în România pentru a-l conduce pe tatăl său pe ultimul drum. Din acest motiv, fiul regretatului actor vrea să facă un gest incredibil în onoarea părintelui său. Acesta dorește să ducă urna cu cenușa tatălui său în Franța, acolo unde locuiește, în prezent.

„Din păcate, băiatul lui Bogdan nu a putut veni în România, pentru a participa la priveghiul de vinerea trecută, din cauza regulilor la vreme de pandemie, care îi impuneau două săptămâni de carantină. Dar, băiatului lui Bogdan și-a manifestat dorința de a aduce în Franța urna cu cenușa tatălui său”, ne-a declarat o prietenă de familie, în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro.

Bogdan Stanoevici a murit pe 12 ianuarie 2021, dupa ce contactase virusul COVID-19 la sfarsitul anului trecut
Bogdan Stanoevici a murit pe 12 ianuarie 2021, dupa ce contactase virusul COVID-19 la sfarsitul anului trecut

Care a fost cauza decesului actorului Bogdan Stanoevici

Potrivit medicului oftalmolog Monica Pop, actorul Bogdan Stanoevici nu a avut, încă de la început, multe șanse de supraviețuire. Se pare că actorul și fostul ministru pentru Românii de Pretutindeni s-a internat la Spitalul Sfântul Pantelimon din București în cea de-a opta zi de când i-au apărut simptome de COVID-19. Capacitatea sa pulmonară a scăzut drastic, deși testul pentru coronavirus i-a ieșit negativ pe data de 8 decembrie 2020. Conform spuselor medicului Monica Pop, politicianul avea probleme de sănătate care îi afectau sistemul respirator. Bogdan Stanoevici a refuzat vehement să fie internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Profesor Matei Balș” din București, de aceea a fost îngrijit la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală. Pe de altă parte, Diana Șoșoacă susține că Bogdan Stanoevici se vindecase de coronavirus și a murit din cauza unei bacterii instraspitalicești.

„Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contactat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID”, a declarat medicul Monica Pop.

Urmăriți Impact.ro și pe