Gestul pe care îl face Andreea Mantea, din superstiție, în noaptea de Revelion. De ce îi este dor vedetei TV

Cristian Cojocaru, Anca Manolica 22.12.2020, 21:01
Gestul pe care îl face Andreea Mantea, din superstiție, în noaptea de Revelion. De ce îi este dor vedetei TV

Oamenii au diferite superstiții cu care țin cu dinții. Este și cazul vedetei Andreea Mantea care are o superstiție legată de noaptea de Revelion. Inima moderatoarei TV duce dorul unui loc care este special pentru ea, lucru declarat în cadrul inteviului acordat celor de la okmagazine.

Noaptea de Revelion vine cu o superstiție pentru Andreea Mantea

Andreea Mantea a fost nevoită să renunțe la emisiunea sa și își aduce aminte cu dor de Turcia. Nu numai locul în sine dar și plimbările romantice de pe malul Bosforului creează o stare nostalgică pentru vedetă. În acest an, Mantea a ales să petreacă sărbătorile acasă, alături de fiul ei, David și bărbatul care îi aduce liniștea dar pe care preferă să îl țină în anonimat.

Bruneta alege ca anul acesta să fie unul tradițional, pornind de la bucatele românești și până la a purta culoarea roșie în noaptea de Revelion. Vedeta adoră sărbătorile de iarnă, cu atât mai mult imaginea bradului de Crăciun încărcat cu lumină și globuri colorate.

”Întodeauna port ceva roşu în noaptea de Revelion, dar nu ştiu dacă o pot încadra la categoria tradiţii. Îmi plac colindele, îmi place să primesc colindătorii, dar anul acesta, din cauza pandemiei vom fi noi acasă, la brad, şi se vor auzi colindele în boxe.” , a menționat Andreea Mantea în cadrul inteviului.

Lucrul pe care Andreea și-l dorește de la Moș Crăciun este sănătatea și ca toți din jurul ei să fie bine și să se poată îmbrățișa fără teamă, ca altădată, lucru de care mărturisește că îi este dor. Mantea are o nouă emisiune în cadrul Kanal D, ”Trăiri alături de Andreea Mantea”, emisiune în care telespectatorii o pot descoperi așa cum este ea, cu bune și rele, dorind să redea cât mai mult din autenticitatea sa. La întrebarea reporterului dacă se vede căsătorită, Mantea a ales să se abțină și să păstreze răspunsul pentru ea.

”Am o relaţie extraordinară cu David” - Andreea Mantea
”Am o relaţie extraordinară cu David” – Andreea Mantea

”Am o relaţie extraordinară cu David”

Andreea Mantea afirmă că relația sa cu David, fiul ei, este una extraordinară. Ca orice copil mai face năzdrăvănii care atrag de la sine mustrarea, însă ulterior aceasta îi explică băiatului ce a făcut bine și ce nu. Este de părere că trebuie să învețe din orice greșeală pe care o face și oricum, este uman să greșească. Ea vrea să îl ghideze, să îl învețe, să îi fie aproape și să îi fie prieten înainte de a-i fi părinte.

Vedeta povestește că una dintre întâmplările nostime petrecute alături de fiul său a fost când au făcut cozonacii împreună și s-a lăsat cu bătaie cu făină. La întrebarea ce anume mănâncă și cum se menține, vedeta a venit cu câteva sfaturi cu privire la alimentație și mod de viață.

”În trecut, da, am încercat tot felul de diete, care mai de care, însă la finalul acestora şi după ce le-am tot experimentat pot trage concluzia că nu asta este soluţia salvatoare. Da, poate pe termen scurt are efecte. Însă, pentru un trup armonios, dar şi sănătos, în acelaşi timp, trebuie să avem un stil de viaţă echilibrat, să facem sport, mişcare cel puţin jumătate de orp pe zi. Eu sunt foarte activă în timpul zilei, cred că asta mă şi ajută să mă menin şi să ard foarte multe calorii. Dar am grijă şi ce mănânc, cât mănânc. Secretul nu stă neapărat în ce mănânci, ci să ai grijă să fie porţii mici, să nu te saturi, ci să guşti, să încerci din toate câte puţin. Sunt o pofticioasă, recunosc, dar am grijă şi de aportul de calorii al acestor mâncăruri. Nu faceţi excese, mai ales acum, în perioada sărbătorilor. Şi fructe multe, bogate în multe vitamine să consumaţi, mai ales în acest sezon rece, ajută foarte mult. ”, a mai declarat Mantea în cadrul interviului acordat celor de la okmagazine.ro.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe