Gestul pe care Aurel Pădureanu îl face zilnic după moartea Corneliei Catanga. ”Suntem distruși”

Iancu Andreea 07.04.2021, 19:06

Aurel Pădureanu este devastat de pierderea partenerei sale de viață, după moartea Corneliei Catanga, care s-a stins din viață pe 26 martie 2021, în urma unei lupte pierdute cu Covid-19. Bărbatul încearcă să își aline dorul de femeia alături de care a trăit o viață și cu bune și cu rele și a ales să facă un gest de admirat. Atât el, cât și fiul cuplului, sunt distruși sufletește.

Ce a ales să facă Aurel Pădureanu zilnic, după moartea Corneliei Catanga

Vestea trecerii în neființă a „Reginei muzicii lăutărești” a șocat întreaga țară, fanii artistei și familia acesteia trecând printr-un șoc. Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021, la Spitalul Universitar, după ce fusese testată pozitiv cu Covid-19. Artista fusese diagnosticată de mai multe zile cu această boală, însă a ales să se trateze acasă cu ivermectină, fapt care a dus la agravarea simptomelor. Aceasta a ajuns într-o stare avansată a bolii, iar organismul a cedat, suferind un stop cardio-respirator ireversibil. Acum, după moartea Corneliei Catanga, fostul său soț, Aurel Pădureanu, este devastat și încearcă să își revină, mergând zilnic la mormântul artistei.

Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei, a declarat artistul pentru playtech.ro.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, alături de fiul lor, Alex
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, alături de fiul lor, Alex

Artista și-a riscat vederea pentru a-l aduce pe lume pe fiul său

Problemele sunt departe de a se fi încheiat în familia lui Aurel Pădureanu, care a rămas cu datorii de mii de euro după pierderea femeii iubite, conform interviului oferit pentru sursa citată. Bărbatul trebuie să plătească inclusiv chiria apartamentului, din care este nevoit acum să se mute. Totodată, fostul partener al Corneliei Catanga se străduiește să își revină pentru a-și susține fiul, pe Alex, băiatul adorat de regretata artistă.

Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături, să mergem mai departe. El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea. Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?, a mai povestit Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga s-au căsătorit în 2014
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga s-au căsătorit în 2014

Cornelia Catanga: „Mi-am dorit foarte mult să am un copil”

Cornelia Catanga a fost o mamă devotată, „Regina muzicii lăutărești” făcând toate eforturile pentru fiul său, încă de la nașterea acestuia. De dragul copilului său, artista și-a riscat inclusiv vederea, mai cu seamă că aceasta suferea încă din copilărie de o boală gravă, retinopatie pigmentară.

Mi-am dorit foarte mult să am un copil, am riscat, la un moment dat am vrut să înfiez și o fetiță, povestea ea, adesea.

Dragostea de mamă a făcut-o să slăbească de dorul fiului său, Alex, care a luat drumul Americii, în urmă cu trei ani de zile. Tânărul, pentru care Cornelia a muncit din greu astfel încât să îi plătească orele de pian, speră să ajungă un mare pianist de jazz. De dorul său, Cornelia ajunsese să slăbească mai bine de 15 kilograme.

Nu pot sta fără el, este atât de departe de mine. Eu nu pot merge acolo. În America nu mă știe nimeni, îl aștept pe el acasă, povestea Cornelia, în urmă cu mai mulți ani.

Urmăriți Impact.ro și pe