Gestul neașteptat pe care l-a făcut Dincă, în fața magistraților de la Tribunalul Olt. Începe să plătească scump pentru cazul Caracal

Diana Radu 17.01.2020, 12:37
Gestul neașteptat pe care l-a făcut Dincă, în fața magistraților de la Tribunalul Olt. Începe să plătească scump pentru cazul Caracal

Gheorghe Dincă a fost adus vineri la Tribunalul Olt, după ce bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost trimis în judecată pentru uciderea Luizei Melencu și a aLexandrei Măceșanu, dar și pentru alte infracțiuni. Ce a pățit Gheorghe Dincă, în fața tribunalului. Principalul suspect în cazul Caracal a fost huiduit.

Gestul neașteptat pe care l-a făcut Dincă, în fața magistraților de la Tribunalul Olt

Update: În fața magistraților de la Tribunalul Olt, Gheorghe Dincă și-a exprimat dorința de a fi plasat în arest la domiciliu. Același lucru l-a spus și Ștefan Risipițeanu, complicele lui Dincă în cazul Caracal.

Bărbatul, care în primă fază a declarat în fața procurorilor că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, le-a spus magistraților că nu mai vrea să stea după gratii și să fie acuzat de crimă și viol. În cele 6 luni, de când a ajuns în arestul poliției, Dincă și-a schimbat declarațiile de mai multe ori.

Inițial, el a declarat că le-a omorât pe cele două fete, apoi că nu-și mai amintește exact ce s-a întâmplat, iar recent a spus să nu a omorât-o pe Luiza și că fata a plecat în viață din casa lui.

Magistrații au respins însă cererile, iar cei doi vor rămâne în arest, urmând a fi duși la Penitenciarul Craiova.

Gheorghe Dincă, huiduit în fața Tribunalului Olt: ”Spânzură-te singur!”

În această dimineață Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, principalii suspecți în cazul Caracal s-au prezentat în fașa magistraților de la Tribunalul Olt pentru a se verifica dacă arestul preventiv a fost executat potrivit legii. Însă, la intrearea în tribunal, aceștia au fost întâmpinați de un grup de persoane care i-au huiduit pe cei doi. Una dintre persoane i-a spus lui Dincă: ”Băăă…,spânzurăte singur! Te duci la pârnaie! Te duci la Craiova și te spânzură ăia!”.

gheorghe dincă, huiduit, tribunalul olt
Gheorghe Dincă, huiduit în fața Trbunalului Olt

Dincă a fost trimis miercuri în judecată, cu opt capete de acuzare. Respectiv, el a fost trimis în judecată pentru săvârșirea următoarele infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat (două infracțiuni), şi profanarea de cadavre sau morminte(două infracţiuni). În acest dosar, Ştefan Risipiceanu (complicele lui Dincă) a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o pe Luiza Melencu, în vârstă de 18, pe data de 14 aprilie și a dus-o la locuința sa din Caracal, acolo unde a ținut-o timp de trei zile imobilizată la pat și a abuzat-o de mai multe ori. Ulterior, Dincă a repetat să comită același fapte oribile, însă, cu altă victimă, Alexandra Măceșanu, pe care a răpit-o pe data de 24 iulie.

Reamintim că Gheorghe Dincă a fost mutat în cursul zilei de joi din Arestul Central din Capitală la Slatina. Măsura a fost necesară după ce dosarul a fost trimis în judecată de către procurorii DIICOT pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu. Acesta a fost adus împreună cu presupusul său complice, Fane Risipițeanu. De îndată ce magistrații de la Tribunalul Olt vor intra în posesia dosarului, vor decide dacă vor menține sau nu măsura arestării inculpatului. Astfel, Dincă își va începe viața de penitenciar în câteva zile.

Urmăriți Impact.ro și pe