Gestul neașteptat făcut de familia lui Mario Iorgulescu. Ce au cerut avocații fiului șefului LPF

Redacția IMPACT 03.12.2019, 10:57
Gestul neașteptat făcut de familia lui Mario Iorgulescu. Ce au cerut avocații fiului șefului LPF

Un scandal de proporții a izbucnit în dosarul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu, după ce se urcase beat la volanul propriului său autoturism.
În noapte de 7 spre 8 septembrie, Mario Iorgulescu s-a urcat la volanul propriei mașini după ce a consumat alcool, dar și alte substanțe. Fiul șefului LPF a lovit mortal un alt autoturism în care se afla un alt tânăr care circula regulamentar. Tânărul pe care l-a lovit nu a mai câștigat lupta cu viața, în vreme ce Mario și-a revenit dintr-o stare care inițial era critică, cofnorm medicilor.

Familia Iorgulescu fuge de ochii presei

În tot acest timp, Gino Iorgulescu a făcut tot posibilul să-și salveze băiatul, inclusiv de consecințele nerespectării legii. Mai mult decât atât, avocații familiei Iorgulescu solicită procurorilor să mențină discreția cu privire la acest caz, pentru că nu se dorește ca mai multe informații să ajungă, din nou, în atenția presei.

Scandal de proporții în familia Iorgulescu. Ei cer procurorilor să nu vorbească cu jurnaliștii.
Scandal de proporții în familia Iorgulescu. Ei cer procurorilor să nu vorbească cu jurnaliștii.

Avocații cer ca dosarul să nu facă foarte mare vâlvă în instanța pentru că nu se dorește scurgerea de informații care să ajungă pe canalele mass-media. Solictarea familiei acuzatului se dovedește a fi o chestiune șocantă, cu atât mai mult cu cât avocații se îndreaptă direct către procurorul de caz pentru că familia dar și avocatul e foarte deranjat că în presă au apărut informații despre Mario.
Familia, prin intermediul avocaților, a interzis procurorului să furnizeze orice fel de infomație în spațiul public. Mari Iorgulescu nu a fost încă anchetat. Se simte mai bine și nu se exclude varianta ca băiatul să vină în România să dea declarații, transmite antena3.ro.

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă după ce aceasta a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața. Accidentul s-a produs pe data de 8 septembrie pe Șoseaua Chitilei, dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța. De asemenea și Mario a fost grav rănit în timpul impactului.

Urmăriți Impact.ro și pe