Gestul neaşteptat făcut de Carmen Tănase faţă de fiul său. Actriţa a răbufnit: „Nu prea asculta” (Exclusiv)

Badea Violeta 01.06.2022, 20:52

Carmen Tănase este, fără îndoială, una dintre cele mai populare și mai apreciate actrițe de la noi din țară. De curând, aceasta a remomarat amintiri din copilăria fiului său, Tudor. Astfel, fanii au șansa de a o cunoaște pe celebra actriță și în rolul de mamă. Iată gestul neașteptat făcut de Carmen Tănase față de băiatul ei!

Carmen Tănase, amintiri prețioase din copilăria fiului său

Cu ocazia zilei de 1 iunie, admiratorii lui Carmen Tănase au parte de o surpriză extrem de plăcută. Celebra actriță și-a deschis sufletul, în cadrul unui interviu pentru Playtech, și a scos la iveală câteva amintiri prețioasă din copilăria fiului său, Tudor.

Extrem de emoționată, Carmen Tănase mărturisește că și-a dorit ca băiatului ei să nu-i lipsească absolut nimic, însă pasiunea acestuia pentru calculatoare a făcut-o să-l pedepsească.

„Am căutat să nu-i lipsească nimic. Problema e că a venit peste noi tehnologia și nebunia cu calculatoarele și ajunsesem să-l dau afară din casă, să-i spun „ieși că te pedepsesc”. Nu prea asculta, era în vraja calculatorului. I-am luat de mic, să fim în rândul lumii, neștiind ce capcană îngrozitoare era.

Dar oricum nu am fi scăpat de ea pentru că toată lumea s-a aliniat. Acum e și mai rău, e groaznic pentru copii. Tudor nu a avut copilăria mea, decât atunci când era mai mic și stăteam pe Popa Nan. Atunci erau copii pe stradă și încă nu aveau vraja asta așa puternică a computerului.

Dar după 11-12 ani, a stat blocat pe calculator. El și citea foarte mult. S-a născut cu cartea în mână. Ajunsesem să-i spun, ca-n bancurile acelea proaste, „te calc în picioare dacă nu iei o gură de aer”.  Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile.”, a declarat Carmen Tănase pentru sursa de mai sus.

Carmen Tanase si fiul ei

„I-am cunoscut prietenele”

Acum, Tudor nu mai este un copil și Carmen Tănase are de ce să fie mândră. Băiatul ei a moștenit trăsături atât de la ea, cât și de la tată lui și s-a transformat într-un tânăr extrem de chipeș. Astfel, nici nu e de mirare că fetele roiesc în jurul lui.

„A avut relații de lungă durată, i-am cunoscut prietenele. Acum nu, nu mă mai bag în viața lui, e ditamai bărbatul. Stă mai mult la București, pentru că lucrează.

M-am înțeles bine cu fetele, le-am ținut mereu partea, au fost ca și copiii mei. Ei erau în Olanda, nici nu am stat împreună cu ei. Dar n-am avut motive să fiu rea.”, a mai spus Carmen Tănase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...