EXCLUSIV

Gestul neașteptat al Marinei Almășan, după moartea lui Victor Socaciu. „Am specificat că renunț de bună voie”. Exclusiv

Alexandru Catalan 16.06.2022, 18:04
Gestul neașteptat al Marinei Almășan, după moartea lui Victor Socaciu. „Am specificat că renunț de bună voie”. Exclusiv

Cartea Marinei Almășan dedicată fostului ei soț se bucură de mare succes la public. Vedeta postului public de televiziune spune însă că a renunțat încă din start la beneficiile materiale, alegând doar să ceară pentru sine doar un anume număr de exemplare tipărite.

Gestul neașteptat al Marinei Almășan, după moartea fostului său soț, Victor Socaciu

De acum, este clar că îndrăgita vedetă de televiziune Marina Almășan a dat lovitura cu cartea dedicată fostului ei soț, Victor Socaciu, cel care s-a stins din viață la finele anului trecut. Volumul, intitulat „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”,  lansată la începutul lunii mai, la Editura Corint, are mare căutare la public. Lucru care o bucură foarte mult pe cea care ne dă săptămânal  ntâlnire pe TVR 2, la emisiunea sa, „Femei de 10, bărbați de 10”.  Însă Marina Almășan ne-a precizat că în ceea ce o privește nu se poate vorbi de un succes financiar.

„Trebuie să vă spun că înțelegerea mea cu editura a fost foarte clară de la bun început. În contractul bilateral încheiat, am specificat că renunț de bună voie la drepturile mele de autor remunerate. Am păstrat doar o clauză prin care editura îmi cedează cu titlul de gratuitate un anumit număr de exemplare, cărți pe care la rândul meu le-am dăruit aproape integral prietenilor mei”, a precizat Marina Almășan pentru impact.ro.

Gestul neasteptat al Marinei Almasan, dupa moartea fostului sau sot, Victor Socaciu
Gestul neasteptat al Marinei Almasan, dupa moartea fostului sau sot, Victor Socaciu

„Urmează alte lansări”

Ea susține că nu a scris această carte cu ideea unui câștig financiar: „Niciun moment nu am scris această carte ghidată de un asemenea gând. Nici pomeneală! Pentru mine contează că am reușit să duc până la capăt încercarea mea, că volumul a apărut și el se bucură de succes. Am lansat cartea la București, la Deva și Giurgiu. Urmează alte lansări, în funcție și de programul meu, la Băile Govora, la Brașov, la Alba Iulia”.

Pe de altă parte, Marina Almășan e conștientă că nu doar fanii lui Victor Socaciu sau prietenii săi apropiați au achiziționat cartea.

„Este foarte posibil să existe și persoane care au cumpărat cartea pentru a afla mai știu eu ce cancanuri. Există câteva episoade mai nostime în carte, dar nu voi vorbi despre ele, fiindcă nu mă dau în vânt după așa ceva!”, admite ea.

„Poate voi ajunge și în America de Sud”

Vedeta televiziunii publice mai spune și că a descoperit că în cele șase luni cât au trecut de la plecarea din această lume a lui Victor Socaciu, a vorbit foarte mult despre cel ce i-a fost partener de viață o bună bucată de vreme.

„Au trecut aproape șase luni de la plecarea sa și eu am vorbit foarte mult despre el în această perioadă. Poate mai mult decât în anumite perioade când eram împreună! Numele lui a fost foarte des pe buzele mele în tot acest timp. Ca și cum mi-aș fi luat într-un fel revanșa pentru cei zece ani pe care i-aș mai fi putut trăi în prezența lui, înainte de a fi luat de lângă mine!”, adaugă ea.

În altă ordine de idei, Marina Almășan se pregătește de zor să repete povestea unui nou jurnal de călătorie, alegând de această dată ca destinație Danemarca. Vedeta televiziunii publice ne-a obișnuit în ultimii ani cu acest proiect, în urma căruia realizează și emisiuni de televiziune sau scrie câte o carte de călătorii. Pe lista „victimelor” sale se numără deja Suedia, Norvegia, Japonia, Coreea de Sud, China, Statele Unite sau Luxemburg. Există însă și un colțișor în această lume în care Marina Almășan nu e foarte dornică să se aventureze. „Poate voi ajunge și în America de Sud, dar acolo cred că am nevoie de un bodyguard. Am o anumită reținere față de acea zonă!”, a conchis ea.

Urmăriți Impact.ro și pe