Gestul lui Ladislau Boloni pe banca de rezerve care i-a lăsat fără cuvinte pe greci. ”Nu prea vedem astfel de imagini în timpul meciului”

Stan Filon 10.05.2021, 15:52
Gestul lui Ladislau Boloni pe banca de rezerve care i-a lăsat fără cuvinte pe greci. ”Nu prea vedem astfel de imagini în timpul meciului”

Ladislau Boloni a făcut un gest care a șocat opinia publică, în timpul meciului pierdut de echipa antrenată de român în campionatul Greciei. Panathinaikos era condusă de AEK Atena, când antrenorul român a fost surprins de camerele de filmare pe banca tehnică. Jurnaliștii au rămas fără replică.

Ladislau Boloni a făcut un gest pe banca de rezerve care i-a lăsat fără cuvinte pe greci

Panathinaikos a pierdut a treia partidă la rând în play-off și și-a luat adio de la cupele continentale și anul acesta. Este prima oară după 24 de ani când verzii nu se califică în Europa, iar jurnalitii greci nu îi mai dau nicio șansă lui Ladislau Boloni să mai rămână antrenorul lui Panathinaikos , chiar dacă contractul său se încheie în 2022.

Este cel de-al 4-lea sezon ratat din punct de vedere al calificării în cupele europene. Dacă până acum nu au putut participa la cupele continentale din cauza problemelor financiare, anul acesta nu s-au mai situat decât pe locul 5 în campionat, așa cănu pot merge în Europa.

Ladislau Boloni a facut un gest pe banca de rezerve care i-a lasat fara cuvinte pe greci
Ladislau Boloni a facut un gest pe banca de rezerve care i-a lasat fara cuvinte pe greci

Panathinaikos ratează cupele continentale

În play-off, echipa s-a prăbușit. A înregistrat doar o victorie în opt partide. La ultimul meci, duminică, ar fi putut egala în prelungiri. Nedelcearu, de-abia intrat la AEK (90), l-a faultat pe Macheda în propriul careu, numai că vârful italian a ratat ținta, iar scorul final a rămas 0-1.

”Sunt lucruri pe care trebuie să le corectăm pentru următorul sezon”, a declarat Ladislau Boloni la interviul pentru televiziunea Novasport. Presa din Grecia spune însă că românul nu mai are nicio șansă să fie antrenorul lui Panathinaikos și în anul 2022.

”Nu vedem prea des asemenea imagini în timpul jocului”

”După cea de-a treia înfrângere cu Giannina, am scris că echipa are nevoie de un șoc electric înainte de play-off, dar Alafouzos a păstrat un antrenor care pierduse vestiarul, un antrenor terminat în mintea jucătorilor, un antrenor care nu mai putea antrena. Nu e vina lui Bölöni. E doar vina lui Alafouzos”, a comentat Nikos Athanassiou, editorialist la gazzetta.gr.

Mai mult decât atât, în minutul 23 al meciului cu AEK Atena, Bölöni a fost filmat vorbind la telefon pe banca de rezerve, în timp ce Manolo Jiménez, tehnicianul lui AEK, dădea indicații jucătorilor săi. ”Adevărul este că nu vedem prea des asemenea imagini în timpul jocului, mai ales în campionatele importante”, a fost ironizat antrenorul pe site-ul gazzetta.gr.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...