Gestul lui Gigi Becali, după ce a fost oprit de polițiștii de la Rutieră. Oamenii legii l-au pus să sufle și în fiolă. Care a fost rezultatul

Stan Filon 19.08.2022, 08:08
Gestul lui Gigi Becali, după ce a fost oprit de polițiștii de la Rutieră. Oamenii legii l-au pus să sufle și în fiolă. Care a fost rezultatul

Gigi Becali a fost tras pe dreapta de polițiștii de la Rutieră pe o stradă din București. Patronul lui FCSB se afla chiar în direct, prin telefon, la o televiziune din România, iar telespectatorii l-au putut auzi în timp ce era chestionat de oamenii legii. Milionarul a fost oprit de un filtru prin care oamenii legii încercau să-i depisteze pe șoferii care au consumat băuturi alcoolice.

Gestul lui Gigi Becali, după ce a fost oprit de polițiștii de la Rutieră

Telespectatorii unei televiziuni din România l-au putut urmări pe Gigi Becali când era chestionat de polițiștii de la Rutieră care l-au tras pe dreapta. Omul de afaceri se pare că nu a încălcat cu nimic legea, deoarece vorbea la telefon cu ajutorul unui dispozitiv de tip “mâini libere”. În plus, polițiștii i-au spus lui Becali că îl lasă să plece mai repede, pentru a putea informa cetățenii, în continuare. Oamenii legii l-au supus pe Gigi Becali și unui test de alcoolemie, însă rezultatul a fost zero.

„Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă. Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbesc cu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali.

Gestul lui Gigi Becali, dupa ce a fost oprit de politistii de la Rutiera
Gestul lui Gigi Becali, dupa ce a fost oprit de politistii de la Rutiera

A fost nevoit să sufle și în fiolă

Poliția Rutieră a comunicat că în data de 17 august se aflau într-o acțiune de control în capitală, având ca obiectiv depistarea șoferilor care, înainte de a urca la volan, au consumat băuturi alcoolice.

„Ieri, 17 August, Brigada Rutieră desfășura o acțiune de control în trafic pe o arteră din sectorul 1. În jurul orei 10.30, a fost oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat. La momentul opririi, conducătorul auto se afla într-o discuție telefonică folosind dispozitivul tip “mâini libere”.

Având în vedere faptul că acțiunea organizată avea ca obiectiv depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero”, au spus oamenii legii, conform Antena 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...