Gestul lui Becali, când nevoiașii s-au dus acum la palat, să îi ceară bani

Gestul lui Becali, când nevoiașii s-au dus acum la palat, să îi ceară bani

Gigi Becali este recunoscut pentru actele sale de caritate, tocmai de aceea mulți nevoiași se înființează cu „noaptea-n cap” la palat să-i ceară ajutorul. Latifundiarul din Pipera pare să-și fi schimbat între timp obiceiurile.

Cum s-a comportat Gigi Becali când nevoiașii au venit la el la palat

Generos cu semenii săi aflați la grea încercare, lui Gigi Becali i s-a dus vestea și astfel e „călcat” mai mereu de oameni care-i cer ajutorul. Palatul în care stă patronul FCSB e luat cu asalt de oameni care îl văd pe Gigi Becali drept un mare salvator. Cel puțin pe moment. Dacă altădată Becali stătea în mijlocul mulțimii și dialoga mult cu cei ce veneau să-i ceară sprijinul, acum s-a setat pe distanțare socială. Dacă în primăvară nu credea deloc în noul coronavirus, după ce familia sa a fost afectată, latifundiarul din Pipera a devenit mai prudent. Nu mai face „băi de mulțime”, iar contactul cu persoane străine este limitat drastic.

Într-o astfel de ipostază a fost surprins Gigi Becali în această săptămână. Exact când ieșea de la palat, pe lângă mulțimea adunată să-l întâmpine pe „salvator”. Oamenii au așteptat degeaba preț de două ceasuri, pentru Gigi Becali a trecut în viteză pe lângă ei. Probabil din teama că ar putea lua virusul, patronul FCSB ar fi decis să-și ia măsuri suplimentare de precauție în această perioadă. Asta cu toate că spunea că „virusul e un fleac”. Becali a trecut pe lângă mulțimea de oameni necăjiți după ce Ionuț Luțu, „omul bun la toate” s-a asigurat că șeful său are cale liberă, informează cancan.ro.

Gestul lui Becali, când nevoiașii s-au dus acum la palat, să îi ceară bani Sursa foto: cancan.ro

Gestul lui Becali, când nevoiașii s-au dus acum la palat, să îi ceară bani Sursa foto: cancan.ro

Gigi Becali l-a făcut praf pe Mirel Rădoi

După cele trei eșecuri consecutive ale echipei naționale, Gigi Becali s-a dezlănțuit și a lansat o adevărată tiradă la adresa selecționerului Mirel Rădoi. Becali l-a făcut praf pe Mirel Rădoi. Vrea nici mai mult, nici mai puțin, ca Mirel Rădoi să renunțe la postul de selecționer.

„Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat trei bătăi. E finul meu şi îl iubesc, dar dacă mănânci trei bătăi? Eu îl ştiam pe Rădoi demn. De ce te mai agăţi? Ai mâncat trei bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali nu numai că i-a cerut demisia lui Mirel Rădoi, dar i-a și dat lecții despre cum să facă selecția la echipa națională.

„Bă… fără Man, Coman şi Tănase n-ai ce căuta la naţionala României. Aia-i naţională? Păi, Tănase e cel mai bun jucător din România la ora asta şi nu e convocat! Man, unul dintre cei mai buni. 15 milioane. Nu e convocat «15 milioane». 11-le ideal este: iei foaie şi scrii primul Tănase, după aia nu ştiu ce faci. Pui Tănase, Man, Coman şi Olaru. Ăştia 4.

Fără ăştia nu poţi să începi, iei bătaie de la toţi. Dacă începi fără Tănase, nu ai ce să joci. E numărul 1. Tănase, Olaru, Man şi Coman, s-a rezolvat echipa naţională a României”, a mai spus Gigi Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI