Gestul incredibil prin care o polițistă a salvat viața unui om. Andreea era în timpul liber, dar s-a repezit în casă

Iancu Andreea 10.07.2020, 21:12
Gestul incredibil prin care o polițistă a salvat viața unui om. Andreea era în timpul liber, dar s-a repezit în casă

Este impresionant când oamenii legii acționează pentru salvarea semenilor lor. Cu toate acestea, este și mai demn de apreciat faptul că unii își rup din timpul lor liber pentru a-și face meseria. Acesta este și cazul unei femei polițist de frontieră, care a făcut un gest incredibil.

Salvatoarea unui bărbat în incendiu

Andreea se afla în afara orelor de program, în mașina personală, când a observat un fum gros. Femeia se deplasa în jurul orei 19 pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin. Tânăra a remarcat că în fața unei porți se afla o femeie plină de funingine, care plângea. Pentru că a decis să oprească în fața casei, Andreea a aflat că fiul femeii se afla blocat în casa cuprinsă de flăcări.

Tânăra polițist a decis rapid că trebuie să acționeze și a oprit mai multe mașini în trafic. Astfel, alături de trei bărbați, a intrat în casa aflată în incendiu pentru a-l găsi pe fiul femeii. Totodată, la fața locului au apărut și echipajele de la ISU Mehedinți împreună cu care a reușit să-l scoată pe bărbat, care era deja aproape inconștient.

Salvatoarea, polițist de frontieră
Salvatoarea, polițist de frontieră / Foto – Facebook

Cum a decurs intervenția

Salvator în timpul liber

Aseară, în jurul orei 19.00, Andreea, fiind în timpul liber și deplasându-se cu autoturismul personal pe centura municipiului Drobeta Turnu Severin, a observat un fum gros ce ieșea din curtea unui imobil și o femeie în vârstă plină de funingine, care plângea la poartă.

Fără să stea pe gânduri, poliţista de frontieră a oprit maşina şi a discutat cu bătrâna, care i-a spus printre lacrimi că fiul ei se află în casa cuprinsă de flăcări.

Imediat, Andreea a oprit în trafic mai multe autoturisme şi împreună cu alți trei bărbați, fără să se gândească nicio clipă că și-ar putea pune viața în pericol, a intrat în curtea imobilului, care ardea, în căutarea victimei.

Bărbatul a fost scos din imobil, împreună cu colegii de la ISU Mehedinţi care au ajuns la faţa locului, acesta fiind aproape inconștient.

Andreea, pentru implicarea de care ai dat dovadă, îţi mulţumim și suntem mândri de tine!, au declarat pe pagina de Facebook polițiștii de frontieră.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...