Gestul incredibil pe care l-a făcut Mr. Pink, după despărțirea de Monica Gabor. Mulți vor fi surprinși

Iancu Andreea 04.08.2021, 21:13
Gestul incredibil pe care l-a făcut Mr. Pink, după despărțirea de Monica Gabor.  Mulți vor fi surprinși

Vestea că Mr. Pink și Monica Gabor pornesc pe drumuri separate, după o relație de mai bine de zece ani, i-a uimit pe mulți. Deși păreau a forma un cuplu solid, cei doi au decis să spună stop și astfel să își vadă fiecare de drumul său. În timp ce Monica Gabor și fiica sa, Irina, petreceau o vacanță în Grecia, Mr. Pink a surprins pe toată lumea cu gestul făcut după despărțirea de iubita sa. Cei doi formau o pereche unită, locuind împreună cu cei doi copii, Anthony, fiul milionarului asiatic dintr-o altă căsătorie, și Irina, fiica Monicăi cu Irinel Columbeanu.

Gestul făcut de Mr. Pink după despărțirea de Monica Gabor

Timp de zece ani, Monica Gabor și Mr. Pink au format o familie, deși niciodată în acte, alături de copii lor, din alte relații. Aceștia păreau să se bucure de o viață frumoasă, plină de lux, cuplul locuind într-o vilă de vis din Malibu, pe care milionarul cheltuise 3,5 milioane de dolari în anul 2014. Din păcate, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost nevoită să părăsească această casă și, pentru a face despărțirea mai ușoară, a plecat cu Irina într-o vacanță în Grecia și apoi în Dubai, la sora sa, Ramona. Dincolo de decizia de a se separa, gestul făcut de Mr. Pink după despărțirea de Monica Gabor a fost cel care a uimit complet.

Asiaticul a decis să plece împreună cu fiul său, Anthony, în China, acolo unde locuiește mama copilului său, spun sursele playtech.ro. Relațiile dintre fosta soție a milionarului și Monica au fost unele civilizate. Aceasta chiar și-a dat acordul în anul 2016 ca fiul său, pe atunci în vârstă de cinci ani și jumătate, să se mute cu tatăl lui în America. Inclusiv Moni și-ar fi dorit să o cunoască, spun apropiații cuplului, însă întâlnirea dintre fosta soție a lui Mr. Pink și iubita asiaticului nu a avut loc. Pe de altă parte, fostul iubit al Monicăi Gabor se înțelegea perfect cu Irinel, ocupându-se chiar de cazarea în America a lui Columbeanu la un moment dat.

Gestul pe care l-a făcut Mr. Pink după despărțirea de Monica Gabor
Mr. Pink și Monica Gabor alături de cei doi copii, Irina și Anthony

Care este cel mai prețios dar primit de Monica de la fostul ei iubit

Dincolo de momentele frumoase petrecute împreună, Monica Gabor a primit un dar extrem de special de la fostul partener. Aceasta este nu doar o bijuterie valoroasă, ci și una care are o însemnătate sentimentală. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu recunoștea că nu este vorba despre un inel de logodnă, ci de un simplu inel cu diamante, care a venit la pachet cu o promisiune din partea iubitului chinez. După decesul mamei Monicăi într-un accident teribil, Mr. Pink i-a promis că va avea grijă de partenera sa toată viața, la fel cum ar fi făcut și mama vedetei. După despărțire însă, Monica a renunțat să mai poarte bijuteria pe deget.

Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama, a povestit însăși Monica.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...