Gestul făcut de Victor Ponta la un an de la adopţia micuţei Maria. Imaginile astea spun tot

Ana Ionescu 18.05.2021, 20:50
Gestul făcut de Victor Ponta la un an de la adopţia micuţei Maria. Imaginile astea spun tot

Victor Ponta și soția sa Daciana au adoptat în urmă cu un an o fetiță. Micuța Maria a adus multă bucurie și fericire în familia politicianului. Maria este la rândul său foarte bucuroasă că şi-a găsit, în sfârşit, o familie și este mereu cu zâmbetul pe chip.

Ce gest a făcut Victor Ponta la un an de la adopția micuței Maria

Victor Ponta a publicat, marți, primele imagini cu Maria, fetița pe care a adoptat-o în urmă cu an, alături de mesajul „18 Mai 2020 – 1 an de fericire – Maria Ponta”. Fetiţa pare că s-a integrat foarte bine în familia Ponta, căci este foarte zâmbitoare și îl strânge în brațe cu multă dragoste pe Victor Ponta.

Fanii politicianului l-au felicitat pentru gestul său, trimiţându-i numeroase mesaje pe contul de socializare.

„Felicitări pentru decizia asta și pentru viitorul pe care i-l oferiți Mariei!, Să vă trăiască și să vă facă mândri de ea! Atât dumneavoastră, cât și doamna Daciana sunteți oameni cu suflet mare!, Felicitări! Ați făcut o faptă minunată! Dumnezeu să vă răsplătească!”, au fost câteva dintre mesajele primite de Victor Ponta.

Gestul facut de Victor Ponta la un an de la adoptia micutei Maria
Gestul facut de Victor Ponta la un an de la adoptia micutei Maria

Cum au hotărât Victor Ponta și Daciana să înfieze un copil

Victor Ponta a dezvăluit că a înfiat o fetiță în cadrul emisiunii moderate de Denisei Rifai. La acel moment, el nu a dorit să dea prea multe detalii despre micuța Maria, însă la scurt timp soția politicianului, Daciana, a venit cu explicații.

”Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocenţa copilăriei și mai prelungim puțin binecuvântarea de a avea un copil mic alături de noi. Vă mulțumim tuturor celor care veți înțelege că nu vom vorbi mai mult despre acest subiect pentru că vrem să o protejăm pe Maria și să o ajutăm să ajungă la un echilibru în noua ei viață alături de noi”, a fost mesajul postat de Daciana Sârbu.

Daciana Sârbu și Victor Ponta mai au împreună o fiică în vârstă de 12 ani, Irina. Fostul premier al României mai are un băiat de 17 ani, Andrei, din căsnicia cu Roxana Ponta.

Victor Ponta are și el o soră vitregă, Izabela, pe care părinții săi au adoptat-o după ce aceasta și-a pierdut și mama, și tatăl.

”La părinți am fost doi frați – eu și Alexandra, mai mare că mine cu trei ani. Însă noi mai avem o soră, Izabela, mai mare cu patru ani că mine. Am trăit împreună aproape toată copilăria și adolescența noastră. Familia naturală a Izabelei locuia cu noi în bloc. Spun locuia pentru că, din nefericire, Izabela și-a pierdut mama când avea opt ani, iar șase ani mai târziu a rămas și fără tată. Izabela a crescut la noi în casă. Mama a avut trei copii. Nu făcea deosebire între noi. Pe toți ne trata la fel. Acum, Izabela locuiește la Milano, unde s-a căsătorit, însă tot sora mea este…“, a povestit Victor Ponta, despre sora să de suflet.

Urmăriți Impact.ro și pe